Nieuw gebouwde appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael

Voor de vroege beslissers: vanaf zomer 2022 heb je de sleutel van je nieuwe strandappartement in Agay, Saint Raphael. Je woont hier fantastisch in een exclusieve residentie van 15 appartementen met zeezicht. En op slechts 150 meter van het strand van Camp Long, in het Dramont-gebied van Agay, gemeente Saint Raphael. Het is een rustige woonwijk, direct aan het strand en aan de voet van de , een geklasseerd en beschermd natuurgebied. Deze intieme residentie zal u verleiden met de kwaliteit van zijn hoogwaardige diensten. Van studio's tot 4-kamerappartementen, alle appartementen hebben grote terrassen of tuinen om te genieten van deze uitzonderlijke omgeving. Met deze nieuwbouw aan de Cote d'Azur woon je op een toplocatie die enigszins aan Ibiza doet denken. Een prachtige baai, bomen op het strand, wit zand, strandrestaurants, alles bij elkaar een perfecte vakantieplek met een heerlijke sfeer. Agay maakt deel uit van de gemeente Saint-Raphaël in het departement Var.

Nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael

Agay is relatief onbekend bij het grote publiek en een kleine badplaats aan het einde van een haventje aan de voet van de Rastel d'Agay (287 m), de rode rotsbergen van de Estérel tussen Saint-Raphaël (9 km west) en Cannes (35 km naar het oosten) . Het kustplaatsje grenst aan de hele kust van deze haven tot aan de heuvels die de Rastel d'Agay ondersteunen. Nieuwbouw in Agay, Saint Raphael is niet erg gebruikelijk, dus nu is je kans!

New built apartment 150 meters from Camp Long Agay beach, Saint Raphael

Koop uw vakantieappartement in Agay

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 419.500
 
76 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!