Rijk geheel bestaande uit zeer ruim principaal huis, gezellige complete vakantiewoning,

ruim open én een overdekt terras, dubbele garage en zwembad riant gelegen in mooie tuin van 4600 m². Prima afscheiding, entree, parking etc. Uiterst rustige ligging centraal in kern van klein dorp in de Dordogne.

Sterke punten: Veel karakter en authenticiteit, veel ruimte voor beleving, hobby en gasten ! Goede staat van onderhoud. Mooi zwembad, mooie tuin en veel terras.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Han van Geest

Han van Geest is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 08/06/2019. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 349.000
 
m2
4600 m2
Contacteer verkoper

Interieur

Zeer ruim en rijk huis met op begane grond naast een toilet natuurlijk in lijn een keuken met alles erop en eraan plus bergingsruimte, eetkamergedeelte met mooie ‘ingelegde kleine keitjesvloer’ ( in het Frans → pizée ) en hier ook een gezellige houtkachel. Daarnaast een zithoek die naar eerste verdieping open is ( mezzanine ) en deze zithoek wordt gescheiden door een grote open haard die naar 2 kanten open is. Aan de andere kant hiervan nog een zithoek. En dan daarachter nog een grote open kamer met TV en bureaufunctie. Eigenlijk dus 5 ruimtes die gezamenlijk een “loftachtig” beeld geven.

Aan de tuinkant eerst een royaal mooi natuurstenen terras en daarna de parktuin en aan de andere kant een soort van binnenplaats met aan de andere kant de 2e woning en het grote overdekte terras.

Op de eerste verdieping aan de ene kant van de mezzanine met bibliotheek de master bedroom met een badkamer en apart toilet, en aan de andere kant 2 slaapkamers met ook weer een badkamer en apart toilet. Daarboven een grote zolderkamer met 2 slaapgedeeltes en een toilet.

Het 2e huis is meer een gîte met beneden een ruime woonkamer en een half afgescheiden keuken. Boven 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is ook verwarming in dit huis en helemaal top is natuurlijk dat grote overdekte terras ernaast aan de rechterkant.

En daarnaast vinden we nog een deur naar een ietwat lager gelegen ‘cellier’ een soort van provisiekelder; ideaal voor wijn, conserven en zomerfruit.

Aan de andere kant, links dus van gîte, een dubbele garage maar daarboven ruime open zolder die mogelijk ook nog bij 1e verdieping van gite getrokken zou kunnen worden.

Het zwembad meet 12 bij 6 meter, heeft een roldek om het af te sluiten en is ook conform strenge eisen helemaal omheind met een hekwerk. Plus mooie terrassen voor het betere zonnen. Verder is de techniek allemaal keurig in orde en is het complex aangesloten op het openbaar riool; dus geen privé- septictank. Buiten de houtkachel om is de verwarming op elektriciteit middels radiatoren.

Lees meer

Omgeving

Condat-sur-Vézère is een leuk dorp met vakwerkhuizen en verschillende historische gebouwen als een ‘donjon’, 2 kasteeltjes en een romaanse kerk uit de 13e eeuw. En verder de charme van het riviertje de Vézère. Locatie op 10 min. van Montignac, 20 min. van Brive en op 30 min. van Sarlat en Perigueux.

Voorts ook Lascaux op 8 km en op 5 min. vinden de A89 voor snel reizen naar alle kanten. Vliegvelden Bergerac en Brive allebei op een dik half uur, en Condat heeft zelf een treinstation.

Lees meer

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!