Imposant huis en pierre met chambres d’hôtes plus 2 gites

Voor wie een nieuw bestaan wil opbouwen in de mooiste streek van Frankrijk: midden in een gezellig dorpje, in het hart van de Périgord Noir, ligt dit karakteristieke huis. Het bestaat uit een hoofdwoning met 2 aangrenzende gites.

Het huis bevalt veel authentieke elementen, zoals muren en pierre, originele houten plafondbalken, een originele wasbak en pierre.

De hoofdwoning wordt momenteel gerund als chambres d’hôtes en heeft daarnaast 2 aangrenzende gites. De woning heeft een ruime woonkamer, een semiprofessionele keuken en 4 slaapkamers.

Men zou in de hoofdwoning kunnen gaan wonen en de gites gaan verhuren, of zoals de huidige eigenaar in een van de gites gaan wonen en de chambres d’hôtes voortzetten.

Het geheel is in perfecte staat, voorzien van dubbel glas en kan direct worden bewoond. De woning is op de begane grond en de 1e etage voorzien van centrale verwarming op olie, de 2e etage en de gites worden verwarmd dmv elektrische radiatoren.

De hoofdwoning: Begane grond: Woon/eetkamer 42m2 met een inzetkachel, een semiprofessionele keuken 17m2, een bijkeuken, een toilet, een halletje naar een bergruimte en nog een toilet.

1e verdieping: Grote overloop, voorraadruimte 3m2 met een deur naar het terras, slaapkamer 13m2, slaapkamer 11m2 met een gezamenlijke badkamer 9m2 met douche en toilet

2e verdieping: Grote overloop, slaapkamer in U-vorm met 2-pers. bed en om de hoek een 1-pers. bed 14m2 met badkamer met douche en toilet, slaapkamer 13m2 met badkamer met douche en toilet

Gite 1 Begane grond: Woonkamer/keuken 31m2, toilet

1e verdieping: Overloop, slaapkamer 15m2, badkamer met douche en toilet, slaapkamer 8m2

Gite2 Begane grond: Woonkamer/keuken 20m2, badkamer met douche, toilet

1e verdieping: Overloop, slaapkamer 14m2 met airconditioning, badkamer met douche en toilet 6m2, inloopkast 4m2

Tussen de 2 gites bevindt zich een ruimte van 25m2 die tot studio omgebouwd zou kunnen worden.

Naast het terras bevindt zich nog een opslagruimte van 15m2 voor tuinmeubelen, etc. Het totale terrein is 658m2, waarvan zo’n 350m2 terras en tuin dat weinig onderhoud vraagt.

Het dorp bevindt zich op zo’n 15 minuten van het toeristische Middeleeuwse stadje Sarlat met supermarkten, restaurants, scholen, een ziekenhuis, etc.

Een ideale plek om een nieuw bestaan op te bouwen.

status: te koop

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 368.000
 
313 m2
658 m2
7
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!