Prachtig gerenoveerd 11e eeuws domein ‘en pierre”, met chambres d’hôtes en gites, zwembad en een fenomenaal uitzicht met 3.4ha

Zeer imposant gebouw met bijna 3,5 ha terrein rondom, dominant gelegen op een heuvel met 360° fantastisch uitzicht over het omliggende glooiende landschap. Van oorsprong is het een kapel uit de 11e eeuw; geheel met veel smaak gerenoveerd waarbij alle authentieke elementen zorgvuldig bewaard zijn gebleven. Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw met 5 slaapkamers, een aangrenzende gite met 3 slaapkamers en een vrijstaande tabaksschuur, omgebouwd tot een 2e gite.

Op dit moment wordt het geëxploiteerd als chambres d’hôtes met 2 gites, maar het is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een restaurant, of een familiehuis met gastenverblijven. Het geheel is in perfecte staat, geen enkel achterstallig onderhoud. De woning is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming om stadsgas.

De indeling: Het privé gedeelte met chambres d’hôtes:

Begane grond: Entree 15m², toilet, woonkeuken 29m², eetkamer 20m², zitkamer 39m², eetzaal voor de gasten 36m², wasruimte met technische installatie en verwarmingsketel 8m², hal 16m², vanuit de hal is er een deur naar de naastliggende intact gehouden kapel.

Vanuit de keuken, eetkamer, zitkamer en eetzaal zijn buitendeuren naar het terras aan de voorkant van het huis.

1e verdieping: Vanuit de eetzaal is een trap naar een bovenliggende ruimte, momenteel gebruikt als massagesalon 13m², badkamer sauna, douche en toilet 12m²

Vanuit de hal een trap naar: Overloop 10m², slaapkamer 16m², badkamer met bad en toilet, slaapkamer 15m², badkamer met douche en toilet, familie suite: slaapkamer 15m², badkamer met douche en aangrenzende (kinder)slaapkamer 13m² met toilet, dan nog een overloop 14m² naar slaapkamer 22m², badkamer met bad en toilet.

2e verdieping ( in de toren ) Overloop 14m², Badkamer met douche en toilet 15m², opbergzolder 16m²

3e verdieping ( in de toren ) : Slaapkamer 14m² met aan alle 4 kanten ramen en een fantastisch uitzicht

Gite1: Begane grond:

Woonkamer met open keuken 35m², slaapkamer 16m², badkamer met douche en toilet. 1e verdieping: Overloop 10m², slaapkamer 17m², slaapkamer 11m², badkamer met douche, toilet

Deze gite heeft een overdekt terras van 17m²

Gite 2: Begane grond: Entree, woonkamer met open keuken 45m², ruimte met wasmachine en toilet, slaapkamer 11m², slaapkamer 16m², badkamer met douche.

Deze gite heeft een overdekt terras van 10m²

Buiten bevinden zich het verwarmde zwembad, een fraai aangelegde jacuzzi en diverse mooi aangelegde terrassen. Rondom ligt een zeer mooi aangelegde tuin met een diversiteit aan bomen en struiken.

Op het terrein zijn truffeleiken geplant die nu sinds enkele jaren truffels geven.

Het terrein is groot genoeg voor het houden van enkele paarden en er is een gedeelte van ongeveer 3500 m² met bouwvergunning.

Het domein bevindt zich in de Perigord, bekend om haar vele chateaux, grotten en middeleeuwse stadjes. Het vliegveld van Bergerac ligt op 25 minuten afstand.

energy label C

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.495.000
 
538 m2
34800 m2
10
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!