Boerderij met grote bijgebouwen op een perceel van 2,7ha, een adembenemend uitzicht op de Pyreneeën

Sterke punten :

  • vue pyrénées
Authentieke boerderij met bijgebouwen gelegen op een perceel van 2,7ha en met adembenemend uitzicht over de heuvels en de Pyreneeën.

Deze grote boerderij biedt op de begane grond 6 mooie kamers met afmetingen variërend van 29m2 t/m 81m2. Aangezien het geheel niet volledig is afgebouwd en ingedeeld kan dit nog naar eigen wens gedaan worden. Zo is er bijvoorbeeld de voormalige stal die gerenoveerd is, er liggen prachtige originele plavuizen op de vloer, prachtig houten balkenplafond en er is een waterpunt. Dit zou een geschikte ruimte zijn voor het realiseren van een woonkeuken. De andere grote kamer is zeker optioneel als woonkamer. De overige kamers zijn geschikt als slaapkamer en of werkkamer. Dan is er nog een badkamer met bad en een wc.
Op deze verdieping zijn nog 3 kleinere ruimtes van 15m2, 14m2 en 14m2 en zeer goed om te bouwen tot bijkeuken/wasruimte etc.
Ook de 1e verdieping biedt veel ruimte en kamers. Er is een grote ruimte van 94m2, dan zijn er 4 kamers van 21m2, 30m2, 30m2 en 38m2, evenals 4 kleinere kamers van 15m2, 15m2, 16m2 en 11m2.
Overal zijn er de originele stenen muren, vakwerk muren en balkenplafonds.

De bijgebouwen bestaan uit een aangrenzende stenen garage en een oude stal. Los van het huis is er nog een grote garage/werkplaats, deze is nieuw gebouwd.
Het dak van deze boerderij werd iets meer dan 10 jaar geleden volledig gerestaureerd en geïsoleerd. De sanitaire voorzieningen zijn ook vernieuwd voor zowel de boerderij als de nieuwe garage/werkplaats.

Het perceel ligt tussen landerijen met fenomenaal uitzicht over het heuvellandschap en de Pyreneeën. Er staan verschillende soorten volwassen bomen waaronder fruitbomen. Er zijn 2 vijvers en twee overdekte waterputten.
Nabij Lézat-sur-Lèze, en op minder dan 45 minuten van Toulouse/Blagnac vliegveld.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 720.000
 
230 m2
27000 m2
5
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!