Groot huis 400 m² + gelijksvloers +appartement - garage en 4 boxen

Een groot familiehuis, vakantiewoning + gîte/appartement, in het hart van een frans dorp.
Idyllische plek naast een beekje.

Deze prachtige gezinswoning van 400 m² heeft een enorme woonkamer/keuken, open tot in de nok, die bestaat uit een zeldzaam "parapludakframe" met glas bedekking die voor een uitstekende lichtinval zorgt.  Een grote ongebruikte ruimte, kan worden ingericht als vergaderruimte/werkplaats/woning/speelkamer/eetkamer/wellness/ massageruimte/etc...
Op de gelijksvloer bevindt zich een groot appartement, bijkeuken/berging, wasruimte en garage.  Een woongelegenheid voor twee gezinnen.
Buiten, in dit volledig private terrein, bevinden zich: een grote entree langs een rivier, met meerdere parkeerplaatsen, de tuin met watertoevoer naar het mechanisme van de molen en een bijgebouw met 4 boxen/garages.
Een heel rustige en atypische plek op een steenworp afstand van het kleine winkel- / medisch centrum van Laroque d'Olmes - echt een uitzonderlijke vondst!
Gelijksvloers
Inkomhal van 21,6 m² met een zuinige, praktische en esthetische Canadese "FREE FLOW" houtkachel, bekend om zijn grote capaciteit en snelle opwarming.
Appartement van 94 m² met een grote woonkamer 21 m²/open keuken 35 m², eetkamer allemaal met grote ramen en glazen deuren, kleedkamer 11 m², douchekamer 11 m², grote slaapkamer 16,5 m². Terras achter en kleine omheinde tuin bij de ingang. Toegankelijkheid voor minder validen.  berging 11 m² +  berging / bijkeuken 22 m².  Wasruimte 11m².  Grote garage in het huis 69 m².
Eerste verdieping

Grote woonkamer 45,5 m²/eetkamer 18 m²/eetkeuken 39 m² met hoogte 5,9 m² tot aan de zichtbare nokbalken, bibliotheek/kantoor met extra houtkachel.  Grote slaapkamer 21,7 m²
Slaapkamer 16,5 m²  Badkamer met toilet 15 m².
Een grote niet ingerichte ruimte met dubbele beglazing, hyproc en nieuwe elektriciteit 72 m².
Tweede verdieping
Recreatieruimte/slaapkamer, dressing, apart toilet, badkamer en lavabo in totaal 44 m in te richten volgens naar behoefte.  Groot balkon met uitzicht op de woonkamer.  Toegankelijk tot "Paraplu" frame
Buiten
4 boxen van elk 18 m², beschutting van 20m².  De prachtige entree met zijn rij platanen.
Er is parkeergelegenheid voor tien voertuigen. De achtertuin is omheind.Terrein – incl. tuin 2000 m²

Gelegen in een dorp Laroque d'Olmes, op korte loopafstand van alle lokale winkels, apotheek, postkantoor en scholen, en op slechts 50 minuten van de luchthaven van Carcassonne en 1u30 van Toulouse. Aan de voet van het skigebied "Mont d'Olmes" en op 1 uur van de Middellandse Zee. Ook in de buurt van Mirepoix, Lac de Montbel, de stad Lavelanet en Chalabre

Dit grote huis is perfect voor een gezin of iedereen die geïnteresseerd is in het potentieel om een horecabedrijf te starten.  De woning is verrassend en moet bezocht worden om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
Huis te koop aangeboden door het makelaarskantoor Midi Pyrénées Propriétés in ARTIGAT
Carreyn Nancy 06 78 45 86 69 Agent Commercial

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 430.000
 
400 m2
2 m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!