MOOIE VILLA MET ZWEMBAD + GASTHUIS

Sterke punten :

MOOIE VRIJSTAANDE VILLA 172 M ² -GELIJKSVLOERS- MET ZWEMBAD + GASTHUIS OP PERCEEL VAN 2000 M²

 Mooi vrijstaand huis volledig gelijkvloers van 177 m² met aangebouwde garage 24 m² + gasthuis van 37 m².  Dit op een achter gelegen perceel van 2000 m² in een wijk van alleenstaande huizen op 5 min van het dorp.
Het huis is van de jaren ’70.  Een praktische bouwstijl met rechte muren, stevige bouwmaterialen en mooi ingedeelde ruimtes. 5 slaapkamers waarvan er 3 grote deurramen hebben die toegang geven op het aanpalend terras. De lichtinval is optimaal, de eetkamer is zuid gericht voorzien van deurvensters die uitgeven op de afgesloten tuin.  Het zwembad is omringd met een haag beschermd voor de wind en privacy. Het zwembadterras is voorzien van een zonnestore.

Ingang 6 m², salon-eetplaats met haard 38 m², keuken 14 m², mazoutbrander/wasmachine gang 4m², gang 10m², 2 slaapkamers met ingemaakte kasten 2x11 m², 2 slaapkamers 2x12 m². Binnen garage 24m² met slaapkamer voorzien van lavabo en wc 12m².

De structuur van het huis is in goede staat maar heeft een goede opknapbeurt nodig. Enkele beglazing, keuken, behangpapier, badkamer…. De garage zou een andere bestemming kunnen krijgen.  
Het huis is verbonden aan de stadsriolering.

Het gasthuis is verwarmd met hout en elektriciteit. Op vandaag is er een huurder voor + 400€/maand.
Dit deel is gebouwd aan de noordzijde van het hoofdhuis.

Terrein is goed gelegen op de achterkant van de wijk. De afgesloten tuin is bereikbaar via de 3 zijden van het huis.  De in-en uitgang met de wagen is heel praktisch met het beplant rondpunt.  Er is parking voor ongeveer 4 auto’s.
Stad Lavelanet is op 10min en ligt dicht bij 2 “cathare” kastelen Mont-Ségur en Roquefixade. Er zijn veel activiteiten zoals gym, kayak, acrobranche, cinema, muziek- en dansschool, ski station “Mont d’Olmes”, etc…..Ligt op 1u30 afstand van de middellandse zee, int. Luchthaven Toulouse 1h30, Carcassonne Ryan Air 1h15, etc.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 225.000
 
177 m2
2000 m2
5
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!