Mooi berghuis met 1650m2 terrein

Mooi stenen huis van ca. 95m2, in een klein berggehucht op 875m hoogte. Op het zuidoosten gelegen met prachtig uitzicht, ca. 1650m2 grond plus bijgebouwen. Zeer rustiek met veel charme, de woonkamer met keuken is smaakvol gerenoveerd met zichtbare stenen en mooie tegelvloeren. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers plus balkon, overloop en doucheruimte met WC. De zolder is verbouwd voor een derde slaapkamer. Elektriciteit en sanitair zijn vernieuwd.


Begane grond: Mooie woonkamer met keuken 44m2, grote originele deur naar terras, centrale verwarming met houtkachel en fornuis, zichtbare stenen in zeer mooie staat, en nieuwe tegels. Mooie trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop 8m2 en uitgang aan de achterkant van het huis. 2 slaapkamers 11m2, en 10m2, elk met toegang tot balkon 7m2 met zeer mooi uitzicht. Doucheruimte (douche, wastafel, WC) 4m2.

Tweede verdieping: Zolder omgebouwd tot slaapkamer 16m2; deze kamer is niet afgewerkt.

Buiten: Wasruimte met warmwatertank naast het terras. Ongeveer 1650m2 grond grenzend aan het huis. Tuinhuisje en kleine werkplaats. Er is een halfvrijstaand huis aan de ene kant en een buurhuis aan de andere kant, maar het huis heeft geen buren en is rustig gelegen.
                           
Diversen: Stadswater, centrale verwarming met hout, boiler, leistenen dak in zeer goede staat, elektriciteit en loodgieterij opnieuw aangelegd, alleen het sanitair om de renovatie van dit mooie huis af te maken. Een geweldige locatie midden in de natuur met vele bergwandelingen vanaf het huis. Winkels, bars, restaurants, school, medisch centrum en alle voorzieningen in het dorp Massat op 10 minuten rijden.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 149.000
 
95 m2
1 m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!