Mooi vrijstaand woonhuis 142m² op een terrein van 5.400m² gelegen aan de rand van een gezellig en levendig dorp met alle voorzieningen terplaatsen.

Sterke punten :

Mooi vrijstaand woonhuis 142m² met garage 47,5m² en werkplaats 97,5m2 verbouwbaar op een terrein van 5.400m² gelegen aan de rand van een gezellig en levendig dorp met alle voorzieningen terplaatsen.
Begane grond: entree / hal 6m² WC, dubbele kast, 2 slaapkamers 11.8m² en 12.08m², badkamer 3.9m² met douche en wastafel, keuken 17m² en bijkeuken 19m².
1e verdieping (hoofdgebouw): entree 7.44m², woonkamer 35.60m² met insert (zeer lichte kamer ) keuken, hal, toilet 5.4m², badkamer 5.3m² met bad en wastafel, 2 slaapkamers 11.4m² en 13.2m².
Het huis is in goede staat, het is uitgerust met dubbele beglazing en elektrische rolluik, verwarming door insert en /of elektrische radiatoren, riolering, geïsoleerde muren ... Het gedeelte van de begane grond is voor een deel voorzien van dubbel glas.
Grenzend aan het hoofdgebouw, zijn er 2 garages.
Deze woning is in zeer goede staat is onmiddellijk bewoonbaar, het biedt de mogelijkheid voor het maken van twee huizen , bovendien kan de werkplaats van 97,5m2 worden verbouwd in een derde huis.
Buiten is de tuin volledig omheind en heeft het een elektrische poort. Daarnaast is het mogelijk om ca. 5.000m2 grond aantekopen met een oude schuur, deze is niet inbegrepen in de prijs.
Zeer mooie locatie in een dorp met alle voorzieningen (supermarkten, restaurants, school, universiteit, apotheek, dokterspraktijk, etc.), schoolbus, Toulouse (luchthaven) 50 minuten rijden, Pamiers ongeveer 30 minuten.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 329.000
 
142 m2
5400 m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!