vrijstaand huis type Campagne 70.2m2 met een leuke tuin van 400m2 gelegen in een luxe park

Sterke punten :

  Mooiste  vakantiepark van frankrijk met een vrijstaand huis type Campagne 70.2m2 met een leuke tuin van 400m2 gelegen in een luxe park met 13 ha grond bos en weiland met landelijk uitzicht ,restaurant, zwembad en sportuitrusting (2 zwembaden, tennisbaan, jeu de boules baan, minigolf, kinderspeeltuin ,fitnes zaal en vele wandel routes .)
  Begane grond: Entree, ruime en lichte woonkamer met schuifpui die toegang geven naar het zon terras en een geheel ingerichte keuken, badkamer met wastafel ,douche , toilet, master slaapkamer, slaapkamer.
  Atelier 2.48m2 m2 met watervoorziening en CV ketel toegang via buiten.
  1e verdieping: totale oppervlakte 1 slaapkamer overloop 1. 49m2.
  De tuin omringt de villa en is goed onderhouden,terras, parkeerplaats. De woning is direct bewoonbaar en is voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op gas (tank)vloer verwarming.aangesloten op riool.Uitstekende mogelijkheid van seizoensgebonden huurinkomsten maar ook mogelijkheid om er het hele jaar door te wonen.De huizen staan in een vakantie park waar ieder mede eigenaar is totaal 138 woningen de jaarlijkse bijdgargen voor het park zijn ongeveer 3200.- tax fonciere 665,-. Gelegen aan de rand van een mooi dorp in de Arize-vallei, op minder dan een uur van Toulouse of St Girons.Departement Ariege in de occitanie

  Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

  Lees meer
  Te koop in Frankrijk

  Anneke de Gier

  Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

  De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


  € 85.000
   
  70 m2
  400 m2
  2
  Contacteer verkoper

  Foto's

  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Ontvang prachtige aanbiedingen
  Ontvang prachtige aanbiedingen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!