vrijstaand huis type Espace met een lekkere tuin van 490 m2 gelegen in een luxe park

Sterke punten :

Mooiste  vakantiepark van frankrijk met een vrijstaand huis type Espace 80m2 met een lekkere tuin van 490m2 gelegen in een luxe park met 13 ha grond bos en weiland met landelijk uitzicht ,restaurant, zwembad en sportuitrusting (2 zwembaden, tennisbaan, jeu de boules baan, minigolf, kinderspeeltuin ,fitnes zaal en vele wandel routes .)
Begane grond: Entree 6.35m2,ruime en lichte woonkamer met 2 prachtige schuifpuien die toegang geven naar het zon terras en een geheel ingerichte keuken totale oppervlakte 33m2 ,badkamer 5,28 m2 met dubbele wastafel ,douche en toilet, master slaapkamer 10,1m2. Berging 3.7m2 met watervoorziening en CV ketel (en 1.2m2 outlaw carrez)
1e verdieping: 2 slaapkamers 16.2 et 12.87m2 (surf. carrez 10,7 et 8.4m2), apparte toilet met wastafel (mogelijkheid voor doucheruimte).
De tuin omringt de villa en is goed onderhouden, diverse terrassen, parkeerplaats. De woning is direct bewoonbaar inclusief de inventaris en is voorzien van dubbele beglazing ,electrische rolluiken,horren en zonwering, gestukt en centrale verwarming op gas (tank in de grond )vloer verwarming.aangesloten op riool.Uitstekende mogelijkheid van seizoensgebonden huurinkomsten maar ook mogelijkheid om er het hele jaar door te wonen. Grote tuinschuur.
De huizen staan in een vakantie park waar ieder mede eigenaar is totaal 138 woningen de jaarlijkse bijdragen voor het park zijn ongeveer 3200 €  (exclusief eventuele oproepen voor extra fondsen), tax fonciere 854€. Gelegen aan de rand van een mooi dorp in de Arize-vallei, met uitsekend restaurant op minder dan een uur van Toulouse of St Girons. Departement Ariege in de occitanie

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
80 m2
490 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!