17e eeuws huis met zwembad

Sterke punten :

Deze oude pigeonnier is bijna 300 jaar geleden gebouwd en ligt verscholen in een 17e eeuws domaine dat bestaat uit zeven sympathiek verbouwde woningen. Deze vrijstaande woning is prachtig gerestaureerd rond de oorspronkelijke duiventoren, met behoud van het natuursteen uit die tijd en een omsloten zonovergoten binnenplaats, waar nu het zwembad ligt. Bovendien is er een privétuin van 1000 m2 met volgroeide bomen en bloembedden.

Begane grond:
Entree met doucheruimte en WC, toegang tot de binnenplaats, eetkamer (12m2), keuken (11,5m2) met deur naar de voorkant, ouderslaapkamer (18,2m2) met en-suite badkamer (9m2) en terras, grote leefruimte (58m2) met grote open haard en openslaande deuren naar zowel de binnenplaats als de tuin.

Eerste verdieping (in de toren):
Slaapkamer 1 (14,2m2)

2e Verdieping (in de toren):
Slaapkamer 2 (14.2m2)

Buiten:
--Toegang vanuit zowel de hal als de woonkamer is een karakteristieke binnenplaats, die de perfecte privéruimte biedt om te genieten van het prachtige zwembad en om buiten te eten.
-De tuin is een halve hectare groot, met rozen en bloemperken, abrikozen-, perzik-, granaatappel- en kersenbomen, wijnranken en schaduwrijke pijnbomen. Het heeft uitzicht over velden met zonnebloemen en gerst naar de Montagne Noire.
-Parkeerplaats voor meerdere auto's

Ligging:
Gelegen in glooiend boerenland tussen de Pyreneeën en de Montagne Noire, op 45 minuten van de Middellandse Zee, 15 minuten van Carcassonne en slechts 5 minuten van het Canal du Midi en het marktstadje Bram.

Extra:
De septic tank is een gedeelde gemeenschappelijke tank, die voldoet aan de huidige normen.
Het zwembad heeft een zandfiltersysteem, dat een paar jaar geleden is geïnstalleerd.
Belastingen foncière €1161
Verwarming - elektrische nachtopslagkachels en schoorsteen in de woonkamer.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
150 m2
1008 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!