19e eeuws kasteel onmiddellijk bewoonbaar

Sterke punten :

  19e eeuws kasteel (500m2) met 6 slaapkamers plus een aangebouwde schuur, die is omgebouwd tot een zelfstandig 3-slaapkamerappartement, omheinde tuinen (1000m2), zwembad en grote garagewerkplaats met ruimte voor 3 auto's

  Begane grond - Gang, keuken, met 4 ovens tegen fornuis, bijkeuken/bijkeuken, eetkamer (met houten lambrisering en een marmeren schouw en decoratieve vloer), salon (met grote schouw en houtkachel), WC en bijkeuken.
  Eerste verdieping - Gang, familie badkamer, WC, slaapkamer 2 met ingebouwde kasten en een deur naar de overloop van het appartement, slaapkamer 3 met ingebouwde dubbele kasten en een marmeren open haard, hoofdslaapkamer met marmeren open haard, kleedkamer en en suite WC/doucheruimte.
  Derde verdieping - Slaapkamer 4 - met prachtig uitzicht aan de voorzijde, ingebouwde kasten slaapkamer 5 met ingebouwde kasten, douchekamer en WC, speelkamer/slaapkamer 6 en berging (toegang van doorgang naar doucheruimte met trap naar zolderruimte met verdere opslag).

  Het Appartement
  Benaderbaar vanuit de garage via een eigen trap, of via de tussendeur vanuit het hoofdhuis.
  Ingerichte Keuken/Salon 8x6 meter ca. met open haard en houtkachel en openslaande deuren naar een balkon. Er zijn nog een aantal openslaande deuren naar een terras dat over de volle breedte van het huis loopt met uitzicht op de Pyreneeën, de tuinen en het dorp en naar een boomgaard aan de zijkant. Nieuw ingerichte badkamer, slaapkamer 1 met openslaande deuren naar het terras, slaapkamer 2 met openslaande deuren naar het terras, slaapkamer 3.
  Elektrische verwarming in het hele huis.

  Zolder Boven het appartement is een volledig ingerichte ruimte, dezelfde grootte als het appartement met twee ramen en deur met uitzicht op het terras. Dit is een geweldige kans om het appartement verder uit te breiden of om in te breken in het hoofdgebouw voor een eigen badkamer enz.
  Verdere opslag - Aan de rechterkant van de garage is nog een grote opslagruimte die voornamelijk gebruikt wordt voor hout, met een vergelijkbare ruimte die toegankelijk is vanaf de achterkant van het pand. Als het haalbaar zou zijn om hier een nieuwe voordeur te installeren met een trap die uitkomt op het terras.

  Buiten (1000m2) - Aan de voorzijde is er een grote oprijlaan voor meerdere auto's en een oude olijfboom.
  Aan de achterzijde is de ommuurde tuin onderhoudsarm met grind, verhoogde bedden en een overvloed aan vijgen-, fruit- en notenbomen.
  Er is een zwembad van 10x5 meter met doekfilter en een trap aan één kant. Dit kan gebruikt worden als een zout- of chloorbad. Het zwembad is voorzien van een nieuw alarmsysteem.

  Extra: Er zijn 8 jaar geleden nieuwe elektrische en watersystemen aangelegd. De woning heeft veel van zijn oorspronkelijke karakter behouden, waaronder een patroon- en terracottavloer, wandbekleding en een massieve stenen en ijzeren trap.

  Locatie: In de 'gouden driehoek' met gemakkelijke toegang tot de stranden van de Middellandse Zee, skiën en de oude stad Carcassonne, plus de luchthavens van Carcassonne, Toulouse, Beziers en Perpignan.

  Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

  Lees meer
  Te koop in Frankrijk

  Anneke de Gier

  Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

  De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


  € 400.000
   
  500 m2
  100000 m2
  9
  Contacteer verkoper

  Foto's

  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Te koop in Frankrijk
  Ontvang prachtige aanbiedingen
  Ontvang prachtige aanbiedingen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!