Cap d'Antibes ingerichte moderne villa met prachtig uitzicht op zee

Te koop op de Cap d'Antibes deze prachtige (en gemeubileerde) moderne villa met prachtig uitzicht op zee. De villa Cap d'Antibes is gemaakt om met de buitenkant te worden ondergedompeld, zo gebouwd dat de lijn tussen binnen en buiten verdwijnt.

De villa is volledig verlicht met zenithale en natuurlijke verlichting dankzij het glazen dak en de hoge ramen die ook een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op zee mogelijk maken. Volledig in contact met de zon en de natuur, zult u ten volle kunnen genieten van het aangename mediterrane klimaat en genieten van het verwarmde zwembad aan de voet van het terras.

Cap d'Antibes ingerichte moderne villa met prachtig uitzicht op zee

De eenvoud van de unieke volumes wordt versterkt door de kwaliteit van de gebruikte materialen zoals natuursteen en hoog glas . Op de begane grond, voorbij de lichte entree, vindt u twee master suites, een grote woonkamer met een Amerikaanse keuken die allemaal een panoramisch uitzicht hebben op het park. Op de begane grond zijn drie andere suites georganiseerd rondom de luxe faciliteiten zoals fitness, homecinema, sauna, hamam en wijnkelder.

Een eigentijdse visie op Franse luxe

De villa biedt dus alle diensten die nodig zijn in een eigentijdse villa van prestige. Verkocht Volledig ingericht met benodigdheden van grote hedendaagse ontwerpers.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 7.990.000
 
403 m2
2500 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!