Cap d'Antibes, klassieke villa volledig gerenoveerd met veel smaak

Op de Cap d'Antibes bieden wij u deze klassieke villa uit de jaren 50 aan, volledig gerenoveerd met veel smaak. Le Cap en zijn tijdloze architectuur zullen u verleiden met de sereniteit van de natuur die het pand omringt. In de smetteloze tuin, het grote terras dat de villa omringt en het verwarmde dompelbad en de ligweiden op het dak kunt u volop genieten van het aangename mediterrane klimaat .

Cap d'Antibes, klassieke villa volledig gerenoveerd met smaak

De unieke villa uit de jaren 50 wordt in 2020 voor een miljoen euro gerehabiliteerd. De villa is volledig opnieuw ontworpen en ingericht in een moderne en luxe stijl . U zult gecharmeerd zijn van het chique en prestigieuze interieur , bekroond met natuurlijk licht en adembenemende uitzichten. De eerste verdieping biedt plaats aan een grote en open leefruimte met de woon- en eetkamer en de Amerikaanse keuken. De ruimte is omgeven door een comfortabel en ruim terras met een prachtig uitzicht op zee door de dennen.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 4.500.000
 
220 m2
867 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!