Droomhuis op droomplek met dominante uitzichten op een perceel van 2ha (potentiële B&B)

Aan het eind van een kronkelend pad langs oude boerderijen treft u dit droomhuis aan. De natuurstenen muren ademen de grandeur van weleer uit. En dan het uitzicht: u kijkt vrijwel 360 graden rond en u moet haast wel in vervoering raken van het adembenemende uitzicht op het glooiende landschap van de Gers. En natuurlijk Castelnau Barbarens want dat ik ook een plaatje met haar tegen een berg opgetrokken gebouwen en de kerk prominent aanwezig. De ruim 2 ha grond maakt het geheel compleet.

Het huis heeft lange tijd dienst gedaan als Chambres d’Hôtes met haar 5 slaapkamers en meerdere badkamers. De grote zomerkeuken en het zwembad wat mooi beschut ligt maken het geheel tot een oase aan rust.

Het huis zelf is mooi gerestaureerd waarbij zowel moderne als authentieke materialen zijn gebruikt. Alles ademt de sfeer van “easy living”. De keuken met haar oude schouw kan nog wel gemoderniseerd worden. De daar achter gelegen grote living is een plaatje met haar openslaande deuren naar het naast gelegen terras. Licht en luchtig met de twee mezzanines die nu in gebruik zijn als kantoor en bibliotheek. De slaapkamers zijn allemaal ruim en op vernuftige wijze zijn de badkamers zo gemaakt dat u vanuit uw bad bijvoorbeeld door het raam naar het schitterende uitzicht kunt kijken.

Verder vindt u achter het huis nog een open schuur met een gesloten gedeelte voor de olietank, er is naast het huis een kleine schuur waar de tuinmeubelen kunnen worden opgeslagen en zoals eerder gememoreerd, de grote zomerkeuken waar nu bijvoorbeeld de tafeltennistafel staat.

Wilt u uw droom waar maken en leven als de bekende “God in Frankrijk” aarzel dan niet om snel een afspraak te maken, want zulke objecten komen niet vaak op de markt. Ik wacht met spanning op een telefoontje!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 430.000
 
280 m2
21624 m2
6
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!