Verrassend huis met chambres et table d’hôte en zwembad op 1400m2 nabij Miélan

Verrassend huis met chambres et table d’hôte en zwembad op 1400m2  nabij Miélan

Wat niemand vermoedt achter de facade van het huis is dat er 3 ruime chambres d’hôte zijn met eigen badkamer waaronder één voor gehandicapten gasten en verder een ontvangstruimte van 88m2 waar ook feesten en partijen worden georganiseerd.
Aan de rand van een dorp op de grens van de Gers en de Hautes Pyrénées vindt men dit jaren 1960 huis op een perceel van 1400m2. In de binnentuin een mooi zwembad van 8x4 meter voor u of uw gasten. Verder een garage en open schuur van in totaal 120m2. Daarnaast nog een ruimte waar onder andere de zwembadinstallatie gehuisvest is.
Er is een gezellige keuken, een slaapkamer met badkamer op de begane grond, de enorme woonkamer annex feestzaal en aan het huis vast de 3 chambres d’hôtes. Op de eerste verdieping nog 3 slaapkamers met een badkamer.
Het huis heeft overal inpandige kasten. In de feestzaal ook een open haard.
Het huis heeft aan de noordkant vrij uitzicht op de landerijen. Op bijna loopafstand vindt u winkels en restaurants. Er zijn enkele buren op afstand zichtbaar, maar u bent echt privé door de opstelling van het huis waarbij de binnentuin alle privacy biedt.
Kortom een huis vol verrassingen en voor diegenen die inkomsten willen genereren is dit dé gelegenheid.
Kom snel kijken en laat u verrassen.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 399.000
 
260 m2
1 m2
7
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!