Woonhuis met 3 gîtes en studio op 4500m2 grond nabij Masseube

Woonhuis met 3 gîtes en studio op 4500m2 grond nabij Masseube

Feitelijk zijn er 2 huizen. Het oude huis met daaraan verbonden een ruime gîte met onder andere 3 slaapkamers. Daaraan vast een ruime gîte (beneden) met o.a. 3 slaapkamers. En dan nog een studio. Dit huis is ook als gîte gebruikt. Op de eerste verdieping van de grote gîte is nog de hooizolder die gebruikt kan worden voor cursussen bijvoorbeeld.
Dan is er een tweede huis dat gebouwd is in de voormalige hangar. Dat is lekker ruim en ook met 3 slaapkamers.
Omdat het gîtecomplex gerenoveerd is rond 2004, is het tijd voor een tweede renovatie ronde.
De tweede woning is van een veel latere datum en heeft derhalve alléén een decoratie ronde nodig. Doch wellicht een nieuwe keuken. Daar kunt u wonen tijdens de renovatie.
Op het terrein van 4500m2 vindt u een ruim zwembad van 12 x 6 meter met omheining. Er zal een nieuwe liner nodig zijn. Diepte 1.00-1.80meter.
Verder een waterput.
Het geheel ligt tussen 2 dorpen in, vlakbij een groot meer. En verder nabij Masseube voor al uw boodschappen en docter,tabac, bioskoop, winkels, restaurants, garages en alles wat het Franse leven hier te bieden heeft. U heeft geen directe buren.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 225.000
 
320 m2
4 m2
9
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!