Modern paleis op de top van luxe in Golfe Juan, Franse Rivièra

Een unieke villa als deze wordt zelden gebouwd. Het is werkelijk een modern paleis met een tijdloos design op de best denkbare locatie in Golfe Juan. Het zeezicht is hier panoramisch van de haven tot aan Cap d'Antibes, maar wat je hart sneller laat kloppen is de grootsheid, de finesse en het verfijnde design. Maar liefst twaalf slaapkamers verdeeld over 2000 vierkante meter woonoppervlak en dat op een ruim perceel van 7.700 m2. Ja, dit is een buitengewone eigenschap. Je koopt eigenlijk een deel van de berg in Golfe Juan met een interne schuine lift. Deze brengt u vanaf de entree en parkeergarage naar boven. Binnen de villa kunt u vervolgens met een glazen lift naar de verdiepingen. Het interieur is majestueus, met marmeren wanden, grote vlakken en veel glas; kortom een design en luxe afwerking die je van een 6-sterrenhotel mag verwachten.

Modern paleis op de top van luxe in Golfe Juan

Deze nieuwe unieke villa in de buurt van Cannes biedt buitengewone afmetingen met 12 slaapkamers, een kabelbaan, liften, een uitzonderlijke wijnkelder, een ontspannings- en fitnessruimte, een professionele bioscoopzaal, een volledige bar en een volledig uitgeruste nachtclub, die zowel buiten als binnen even indrukwekkend is. Een uitzonderlijk overloopzwembad met meerdere niveaus, een ondergrondse parkeergarage met 20 plaatsen en vooral veel comfort op een ruim, veilig perceel van meer dan 7.700 m². Bij de entree zijn aparte studio's en de conciërgewoning met toegang tot een 'state of the art' meldkamer met camerabewaking. In het hoofdhuis bevindt zich ook een zogenaamde 'paniekkamer'. Dit staat op geen enkele bouwtekening vermeld maar biedt de eigenaar extra zekerheid. Als u serieus geïnteresseerd bent in dit unieke moderne paleis op de top van Golfe Juan, garanderen wij maximale discretie.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
2200 m2
7700 m2
12
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!