Luxe villa in de buurt van Carcassonne

Moderne en luxe high-tech villa met 3 slaapkamers met 2 slaapkamers gastenverblijf (400m2), zwembad, spa-ruimte met jacuzzi en sauna / stoombad, grote garage, aangelegde tuinen (7224m2) aan de rand van Carcassonne.

Begane grond – hoofdgebouwOpen plan leefruimte: De hal, zitkamer, grote moderne keuken, met hightech apparatuur en eetkamer creëren een open ruimte van 170m². Er is een BOSE-geluidssysteem en een thuisbioscoopsysteem op de begane grond geïnstalleerd.Slaapkamer 1 / kantoor: 15m2Slaapkamer 2: 14m2, Doucheruimte: 6m2, Spa-kamer (36m2): inclusief jacuzzi op de grond, stoomkamer / sauna en Italiaanse douche.Eerste verdieping – hoofdgebouw, Grote en luxe slaapkamer (31m²) met zijn / haar kledingkast en en-suite badkamer en toilet (30m²).Begane grond – gastenappartementZitkamer (25m²), WC (2 m²), Badkamer (7 m²), Slaapkamer 4 (13m²) en Slaapkamer 5 (13m²).

Kelder: De grote, droge kelder weerspiegelt de voetafdruk van het huis. Het bevat momenteel een bijkeuken en een wijnkelder, maar er is potentieel om het verder te ontwikkelen.

Garage: een grote garage voor 3 autos.Buiten: verwarmd zwembad 10m x 5m met zonnedouche en ca. 7224m² aangelegde tuinen met enkele gevestigde bomen. Het terrein is omheind en de woning heeft een automatische sprinklerinstallatie, automatische poorten met videofoon.Deze accommodatie ligt op een heuveltop, met een prachtig uitzicht, op een rustige locatie op slechts enkele minuten van Carcassonne. Het is op loopafstand van de plaatselijke winkels. Het huis is gebouwd met alle moderne gemakken in gedachten. Dit hypermoderne huis staat op een geweldige locatie en moet echt gezien worden om het te geloven!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 675.000
 
400 m2
7224 m2
5
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!