Le Cannet nieuw penthouse in de groene heuvels van Cannes

Le Cannet ligt in het hart van de zeven heuvels rond Cannes. Een rustige omgeving met het levendige centrum van Cannes op enkele minuten met de auto of met de Palm Express bus. Le Cannet is ook een romantisch dorp met een prachtig middeleeuws centrum en het bekende Place Bellevue. Hier kun je lunchen of dineren onder de eeuwenoude bomen op het gezellige plein. Het uitzicht op Cannes vanaf uw elegant gedekte tafel met de zee aan de horizon is magnifiek.

Le Cannet nieuw penthouse in de groene heuvels van Cannes

In de wijk Haut Cannet verschijnt dit kleine nieuwe en moderne gebouw, aan het einde van de Boulevard Carnot, sla rechtsaf bij de rotonde. Een rustige en groene woonwijk met alle winkels op loopafstand. Eigenlijk de ideale plek om te genieten van de rust van Zuid-Frankrijk met de stranden en restaurants in de buurt. Je zit op 5 minuten van het middeleeuwse centrum maar ook op de A8 of Mougins. De eigentijdse residentie is ontworpen door het architectenbureau Bruno Focheux. Rond een sobere, compacte en zeer lichte massa geeft het project een prominente plaats aan buitenruimtes door het samenspel van vaste stoffen en holtes, schaduw en licht te versterken. De hoeken worden gemarkeerd door diepe loggia's, uitstekende balkons of ruime terrassen in de schaduw van betonnen daken.

Le Cannet nieuw penthouse in de groene heuvels van Cannes

Een selectie van verfijnde kleuren en meerjarige materialen accentueren de gevels op elegante wijze: basaltgrijze reliëfpleister op de begane grond, afwisselend gebroken witte pleister. De kleurontwerpers zijn zorgvuldig gekozen met steen- en beige tinten op de vloeren, donkergrijze aluminium ramen en openslaande deuren, heldere glazen balustrades. Een 4-zijdig dak van rode kanaalpannen maakt het plaatje compleet. Kies uit verschillende appartementen, van één of twee slaapkamers tot het super penthouse op de bovenste verdieping. Vraag naar prijzen en beschikbaarheid.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 990.000
 
105 m2
47 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!