Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

Le Cannet ligt in het hart van de zeven heuvels rond Cannes. Een rustige omgeving met het bruisende centrum van Cannes op slechts enkele minuten met de auto of met de Palm Express-bus. Le Cannet is ook een romantisch dorp met een prachtig middeleeuws centrum en het bekende Place Bellevue. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren onder de honderden jaren oude bomen op het gezellige plein. Het uitzicht op Cannes vanaf je stijlvol gedekte tafel met de zee aan de horizon is prachtig.

Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

In de wijk Haut Cannet verschijnt dit kleine moderne nieuwe gebouw, aan het einde van de Boulevard Carnot slaat u rechtsaf bij de rotonde. Een rustige groene woonwijk met alle winkels op loopafstand. In feite de perfecte plek om te genieten van de rust van Zuid-Frankrijk met de stranden en restaurants in de buurt. U bent in 5 minuten in het middeleeuwse centrum maar ook op de A8 of Mougins. De eigentijdse residentie is ontworpen door architectenbureau Bruno Focheux. Rond een sobere, compacte en zeer lichte massa geeft het project een prominente plek aan buitenruimtes door het spel van vaste stoffen en holtes, schaduw en licht te versterken. De hoeken worden gemarkeerd door diepe loggia's, uitstekende balkons of ruime terrassen in de schaduw van betonnen daken.

Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

Een selectie van verfijnde kleuren en meerjarige materialen accentueren de gevels op elegante wijze: basaltgrijze reliëfpleister op de begane grond, pleisterwerk in gebroken wit afwisselend. De kleurontwerpers zijn zorgvuldig gekozen met steen- en beige tinten op de vloeren, ramen en openslaande deuren in donkergrijs aluminium, heldere glazen balustrade. Een 4-zijdig dak in rode kanaalpannen maakt het plaatje compleet. Kies uit verschillende appartementen, van één en twee slaapkamers tot het super penthouse op de bovenste verdieping. Informeer naar prijzen en beschikbaarheid.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 990.000
 
105 m2
47 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!