Gerenoveerd eigendom met bijgebouwen.

Deze woning ligt aan de rand van een klein gehucht in een prachtige vallei van de Lot op een terrein van 2,5 hectare. Er is een prachtig uitzicht en het geheel ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Figeac.
De renovatie van het woonhuis is met veel kwaliteit en behoud van het oorspronkelijke karakter gerealiseerd. Er is een woonoppervlakte van ongeveer 360 m². De toegang tot het huis is via een poort met een eigen oprit.
De hoofdingang leidt naar een mooi houten balkon over de hele lengte van het huis en, via de originele dubbele toegangsdeuren, naar de leefruimtes met:
Een grote open woon- en eetkamer met een grote open haard en houtkachel, stenen muren en zichtbare balken. De keuken is voorzien van de originele ‘souillarde’ en de op maat gemaakte keuken is van alle gemakken voorzien. Verder is er nog een garderobe met WC en wastafel en een wasruimte.
Een eikenhouten trap leidt naar de bovenverdieping met:
De ‘Master Bedroom’ met een eigen badkamer, 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer.
Begane grond :
Woonkamer
Via een aparte ingang vanaf de binnenplaats komt men in de zelfstandige studio met woonkamer, geheel ingerichte keuken, slaapkamer en doucheruimte.
De bijgebouwen:
De grote schuur: Deze is gerenoveerd en biedt het potentieel van een ruime loft van ongeveer 200m². Momenteel is hier een ruime garage, een grote werkplaats en een wasruimte. De eerste verdieping is volledig geïsoleerd, er zijn deuren naar het balkon. Hier vandaan is er prachtig uitzicht. Op de bovenste verdieping is er nog een leefruimte met een balkon.
De kleine schuur is ook gerenoveerd. Deze bestaat uit een grote gewelfde woonkamer die uitkomt op 2 kamers en een mezzanine met de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.
Op het terrein ligt de moestuin op het zuiden en is er recentelijk een boomgaard geplant. Er zijn uitgestrekte bossen die zijn gekapt, gesnoeid en onderhouden door professionele tuinmannen.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

DISC Immobilier

DISC Immobilier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 495.000
 
360 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!