Prachtig eco-bioklimatisch huis met 3 hectaren grond

Exeptioneel!! Groot ecologisch en bio-klimatisch huis van ongeveer 216m² op 3 niveaus, op het zuiden, gebouwd in 2009 van steen en hout op een basis van een voormalige bergschuur, een pipowagen voor het huren van retraite, gelegen op 830m hoogte op een terrein van ongeveer 3ha met 2 eigen waterbronnen. Geweldig uitzicht!!! 180 ° op de Pyreneeën.

Begaande grond: grote onafhankelijke studio 60m ²: entree, droog toilet, kitchenette, grote woonkamer, Italiaanse douche. Isolatie van hennep- en kalkwanden, kastanje houten vloeren, eikenhout timmerwerk. Aparte bijkeuken 12m² met trap naar de eerste verdieping. Gemengde zonneboiler met 300 liter ballon.

1e verdieping – Toegang via bijkeuken of houten buitentrap; balkon; grote woonkamer-keuken van 72m2 met hoekbureau en toegang tot terras en patio; grote ramen aan 3 zijden oost, zuid en west, met een prachtig uitzicht op de bergen. Op de vloer terracottategels op kalk/zand ondergrond, voor vasthouden van zonne-energie die door de ramen wordt opgevangen. Stenen muren, alle kalk- of kleiverf. Houtkachel Jotul dubbele verbranding; 2e openhaard.

2e verdieping – 3 zolderkamers (27,13,13m2); badkamer met bad, bidet en douchecabine; overloop. Isolatie: 12 cm houtwol voor wanden; thermo wol 22 cm onder het dak; hennep wol voor de binnenmuren.

Diversen – overal dubbele beglazing; leistenen dak; buitenmuren van de 1e en 2e verdieping in larikshout; zonnepanelen; 3 droge toiletten, oude stenen drinkbak; verbonden met EDF. Met de bron mogelijk om elektriciteit op te wekken. Sanering; lagune zuivering.

Buiten-Bijgebouwen en 2 schuurtjes, een meditatiecabine, een buitenbad en zonnedouche; buitenkeuken.  Biologische moestuin, boomgaard (appels, peren, perziken en bessen).

Op 200m van het huis, een ingerichte pipowagen 12m² voor een persoon met keuken, douchecabine, droge WC, bronwater, zonnepaneel.

Deze woning wordt momenteel gebruikt als een privéwoning met een studio en een pipowagen

die mensen verwelkomen op persoonlijke retraites.

Het biedt verschillende mogelijkheden voor extra inkomsten.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 430.000
 
200 m2
30000 m2
2
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!