GERS CONDOM Herenhuis van ongeveer 180m2

GERS - CONDOOM Herenhuis van ongeveer 180m2 bewoonbaar.

Het is als volgt samengesteld:

op de begane grond een grote kamer, met een prachtige open haard, ongeveer 80m2 met ramen met uitzicht op de straat en de zijkant Baise, met een kleine binnenplaats waar u toiletten met wastafel vindt. Deze kamer is gerenoveerd en gebruikt als professioneel kantoor, maar u kunt het gemakkelijk omzetten in een grote ruime woonkamer met zijn prachtige zichtbare balken.

Boven, ongeveer 90 m2 om te renoveren. Uitzicht op de straat maar ook op de kant van Baïse en de kathedraal. Er is momenteel een badkamer, toilet, keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een terras met een prachtig uitzicht op de baai en de kathedraal!

Dit huis dicht bij alle voorzieningen, biedt een mooi potentieel.


ENERGIEKLASSE: DPE VIRGIN - PRIJS: 85500 euro kosten verkoper. Céline LEFEVRE 06.32.05.84.30 Gemeenteraadslid voor de Gers -

Côté France immobilier Vastgoednetwerk Franco-Belge Kopen - Verkopen - te koop - kopen - schatting www.cotefranceimmo.frLees meer
Te koop in Frankrijk

Côté France Immobilier

Côté France Immobilier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 02/03/2019. U kunt de verkoper contacteren in het English, français.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 85.500
 
180 m2
20 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!