Loft te koop met bijhorende ateliers in Zuid-Frankrijk

Magistrale loft te koop aan de rand van 32270 St Sauvy - Gers - Midi-Pyrenées. 290 m² woon- en atelieroppervlakte. Gerenoveerd van vloer tot dak volgens hedendaagse architecturale normen tot loft. Niet bemeubeld, alle voorzieningen om een moderne keuken te plaatsen naar uw wensen.

Mogelijkheid tot luxueus wonen/werken voor 2 of meer personen. Bijplaatsen van tweede badkamer of extra kamers mogelijk zonder uitbreekkosten: alle nodige leidingen zijn reeds voorzien.

Op het gelijkvloers ongeveer150 m² atelierstudio's. De muren zijn hier ruim 50 cm dik waardoor extreme warmte en koude wordt uitgeschakeld. De geïsoleerde loft op het verdiep is 120 m² en heeft een aangename hoogte van 4 meter. Eén natte cel op het gelijkvloers. Verwarming met houtkachel en een extra airco die koelt en warmt naar believen.

Door de goede isolatie is het huis volledig vochtvrij zelfs na 6 maanden afwezigheid en is het er, binnen een paar uren, warm en dat in 
tegenstelling tot lemen huizen of natuurstenen huizen die een paar dagen opwarming nodig hebben en vocht en schimmels produceren bij langdurende afwezigheid.

Het is een klein heel rustig dorp, waar mensen na het werk zich terugtrekken in hun huizen.

Er is één overdekt terras en één dakterras, samen goed voor 140 m² met van daaruit een fantastisch zicht op de landelijke omgeving.

Als kers op de 
taart zijn er de besneeuwde toppen van de Pyreneeën aan de horizon. Je geniet, geheel privaat, van het prachtige natuuruitzicht zonder de lasten, de kosten en de tijd van onderhoud van tuin, bos of weiland.

Alle voorzieningen inclusief openbaar zwembad in het volgende dorp op 7 km.

Meren voor recreatief gebruik alom. Luchthaven Toulouse-Blagnac op 30 minuten rijden. Toulouse is de tweede grootste metropool van Frankrijk en bevat naast de historische stadskern alle hedendaagse culturele en andere activiteiten. Toulouse staat ook op het vlak van ziekenhuiskwaliteiten gekwalificeerd als de nummer één van het land.

De Gers is het departement met het grootste aantal muziekfestivals van Frankrijk. De Gers, is weinig toeristisch en wordt beschouwd als het Toscanië van Frankrijk. Vriendelijke, goedlachse mensen die toelaten dat vreemdelingen zich integreren in de gemeenschap. Het is het land van d'Artagnan, armagnac en foie gras.

Als binnenhuisarchitecte met veel bouwervaring kan ik documenteren dat de verbouwingen volgens de regels der kunst zijn uitgevoerd: grondig en degelijk. Verkoop wegens privé omstandigheden.

Lees meer

Tania Debruycker

Tania Debruycker is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 07/12/2019. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 186.000
 
290 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Interieur

De ruimtes zijn van alle techniek voorzien en klaar om aangekleed te worden met meubelen en een keuken. Indien gewenst kan een deel van de ateliers voorzien worden van tussenmuurtjes zodat extra slaapkamers (4 - 6 slaapkamers is geen probleem) en/of badkamers gemaakt kunnen worden. Water en afvoer zijn reeds voorzien .

Lees meer

Omgeving

Het kleine dorpje heeft zo'n kleine 300 inwoners en ligt vrij op een  helling temidden van de natuur. De Gers heeft een majestueuze natuur met heel veel afwisseling en prachtige zichten. Elke straat ih dorpje heeft oor zijn perspectivische zichten contact met die natuur.

Wandelroutes zijn er 
alom. Tegenwoordig wordt er ook veel gefietst (Midi-Pyrenées). Toulouse, de tweede grootste stad van Frankrijk met een prachtig historische kern is amper een halfuurtje rijden en Auch de hoofdstad vh departement is amper 20 minuutjes rijden. 

Alle noodzakelijke dienstverlening (banken, doctors ... ) en voorzieningen 
(carrefour, ambachtelijke slagers, markten ... ) en recreaties
(ook 
zwembad) vind je in het naastliggende stadje (7 km) rijden. Je vindt volop meren voor recreatief gebruik overal in de omgeving.

Lees meer

Faciliteiten

Verwarming
Open haard
Terras

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!