Nieuw appartement met zwembad in een klein domein van Sainte Maxime

Nieuwbouw Sainte Maxime: uw nieuwe appartement verschijnt in het voorjaar van 2023 in het hart van de Golf van Saint Tropez. Ideaal genesteld in weelderig groen beplant met eeuwenoude bomen en doordrenkt met Provençaalse variëteiten. Je bent echt ver van de drukte en toch ligt deze luxe woning zeer dicht bij het stadscentrum, op een paar minuten van de zee en de winkels. De residentie is exclusief en veilig omheind en bestaat uit 15 wooneenheden. Er zijn 5 ruime villa's met privézwembaden. Er is een groot gemeenschappelijk zwembad voor de eigenaren van de appartementen. Vraag naar de beschikbaarheid!

Nieuw appartement met zwembad in klein domein Sainte Maxime

De architectuur is een verfijnde mix van Provençaalse authenticiteit en moderne materialen. en om moderniteit en authenticiteit te combineren, zijn de gekozen materialen regionaal en verfijnd. Op de tegenoverliggende steen vind je aluminium schrijnwerk en kozijnen. Binnen zijn grootformaat tegels, er is een lift naar de ondergrondse garages. De traditionele stijl wordt weerspiegeld in de tegels, pergola's en het ijzerwerk van poorten en leuningen. Elk detail is in harmonie met het eigen aangelegde terrein. Het ecologisch erfgoed van onze streek staat centraal in ons leven, de residentie is energiezuinig en respecteert de omringende natuur. Ben je klaar voor de ligstoelen rond het zwembad, een wandeling in de tuin, veel zon, de geur van het dennenbos en het getjilp van krekels?
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 650.000
 
100 m2
25 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!