Karaktervol stenen huis met adembenemend uitzicht!

Met fantastisch uitzicht over het glooiende landschap van de Tarn en in de verte uitzicht op de Montagne Noire, ontdekken we dit prachtige oude stenen huis dat in de afgelopen 17 jaar is getransformeerd tot een zeer smaakvol huis en nog veel potentieel biedt voor verdere ontwikkeling.

Gelegen op een heuvel die bereikbaar is via een eigen weg, vindt u rust en stilte, zonder directe buren, privacy is gegarandeerd.  Binnen een paar minuten rijden vindt u het dichtstbijzijnde dorp met een dorpshuis en een basisschool.  De dichtstbijzijnde grote stad met alle voorzieningen is Graulhet, op 10 minuten rijden, gevolgd door Gaillac op 20 minuten en Albi op 24 minuten.

Bij binnenkomst vindt u rechts een grote eetkamer met een open haard die leidt naar de traditioneel ingerichte keuken.  Aan de linkerkant is een enorme woonkamer van 53m2 met een prachtige houten en terracotta vloer, balkenplafond, houtkachel en dubbele deuren naar de achterkant van het pand. Er is ook een bar en een studeerkamer.

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met aan een kant  twee ruime slaapkamers waarvan een met douche en wastafel.  Aan de andere kant van de overloop is een extra woon- en slaapgedeelte gecreëerd, bestaande uit een zitkamer, twee slaapkamers, een kleedkamer/kantoor en een badkamer die ook de andere twee slaapkamers bedient.  De zolder is toegankelijk vanuit deze leefruimte en is geïsoleerd, betimmerd en voorzien van elektriciteit.

Buiten, aan de voorkant van het huis is het zwembad, een mooi terras op het zuiden met een pergola, een ideale plek om van het uitzicht te genieten.  Een oude varkensstal (ruïne) aan de achterzijde van het pand zou met de nodige vergunningen kunnen worden omgebouwd tot een gîte.  Diverse fruit- en notenbomen completeren dit object gelegen op een prachtig perceel van 3225m2.

Dit prachtige huis zit vol karakter en charme.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 399.000
 
275 m2
3 m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!