nabij Biollet in de Puy de Dôme, regio Auvergne een geheel gerenoveerd, comfortabel woonhuis met bijgebouwen, mooie tuin en prachtig uitzicht.

Te koop, nabij Biollet in de Puy de Dôme, regio Auvergne een geheel gerenoveerd, comfortabel woonhuis met bijgebouwen, mooie tuin en prachtig uitzicht.

Beschrijving woonhuis: Op de begane grond bevinden zich een geheel ingerichte keuken van 32m² ( AGA fornuis), een tuinkamer/salon(37m²), een inpandig terras (9m²) en een grote eetkamer (48m²)met inbouwkasten wand. Verder nog een hal met een badkamer en apart toilet. Hieraan grenzend een slaapkamer van 28m².

Op de eerste verdieping een woonkamer van 54m² (vloeropp.) met een hoogte tot in de nok v/h dak. In deze woonkamer bevindt zich een prachtige open haard ( Cantou). Hiernaast een slaapkamer (48m²) met WC en wastafel.

Op de 2e verdieping een slaapkamer (25m²) met een aangrenzende badkamer en een bergruimte.

Bijgebouwen: In de tuin een bijgebouw met op de begane grond 3 ruimtes ( opslag tuin, grasmaaier en 2 vriezers. In deze ruimte is 380volt beschikbaar. Op de etage een atelier ( hobby ruimte/schilderen)met een aanrecht. Verder nog een garage annex werkplaats met daaraan vast een carport. In de, prachtig aangelegde en onderhouden, tuin nog een kas.

Algemeen: Het huis is, onder architectuur gerenoveerd m.b.v. lokale vakmensen. Het is uitstekend geïsoleerd en uiteraard voorzien van dubbel glas. Op de begane grond is er voor een groot gedeelte vloerverwarming. Op het dak liggen zonnepanelen die op jaarbasis minimaal € 2200,- opleveren. Het kontrakt hiervoor is overdraagbaar en loopt nog ongeveer 10 jaar. De verwarming en warm water voorziening is via een warmtepomp. Technische ruimte onder het inpandige terras. De muren zijn voor een gedeelte “en pierre apparente” en gedeeltelijk gedoubleerd en geïsoleerd.

Het huis en zijn bijgebouwen zijn gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen.

Ligging: rustig gelegen in een gehucht met nog 2 andere huizen. Alle voorzieningen op een kwartier rijden. Stuwmeer met diverse strandjes op 15 minuten afstand.

Een bezoek aan dit schitterende huis, waar u zorgeloos van kunt genieten is zeker aan te bevelen!!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Jan Kuik

Jan Kuik is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 04/11/2018. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 364.000
 
325 m2
1815 m2
3
Contacteer verkoper

Interieur

Instapklaar !

Lees meer

Omgeving

prachtig uitzicht 

Lees meer

Faciliteiten

Terras
Keuken
Verwarming
Open haard

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!