Mooie fermette te koop in de Indre met ruim 4 hectare grond.

Te koop in de Indre, regio Centre, in de buurt van Chateaumeillant, een meteen bewoonbare fermette met ruim 4 hectaren grond.


De zeer rustig gelegen fermette beschikt op de begane grond over een ruime keuken (17,5m²) een woonkamer van 25m² en een kelder. Verder nog een slaapkamer met aansluitend een badkamer (samen 21m²), een leefruimte van 55m² met schuifdeuren naar een terras en de ruimte met de CV-ketel (gas). Via een vaste trap komt men op de verdieping waar zich nog een grote leefruimte en 3 slaapkamers bevinden.

Aan het huis vast zitten nog een atelier en een schuur. Verder is er een vrijstaande hangar en aan de zijkant en de achterzijde van het huis een verhard terras. De ruim 4 hectare grond ligt rondom het huis en aan de andere kant van het onverharde pad dat naar het huis leidt. De ultieme rust vindt u hier. Toch is er op een paar minuten afstand een slagers zaak met ook andere producten uit de streek, veelal Bio.

Het huis is in een uitstekende staat van onderhoud en, aangezien het geheel gemeubileerd verkocht wordt, kunt u na het uitpakken van een koffer, meteen beginnen met het grote genieten.

Absoluut uw aandacht en bezoekje waard.


Lees meer
Te koop in Frankrijk

Jan Kuik

Jan Kuik is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 04/11/2018. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 225.000
 
160 m2
41523 m2
3
Contacteer verkoper

Faciliteiten

Terras
Verwarming
Keuken

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!