Privé huis met 4 slaapkamers (222m2), met grote tuinen (10.000m2) en zwembad op een geweldige locatie!

Dit typisch Franse huis ligt op het zuiden en is perfect gelegen tussen het mooie dorpje Montrèal en de marktplaats Bram, waar het Canal du Midi doorheen loopt. Zonder naaste buren is dit huis volledig privé.

Begane grond: Nieuw ingerichte grote keuken, met ontbijtbar en ruimte voor een tafel, bijkeuken/opslagruimte, eetkamer met openslaande deuren naar een eetterras en zwembad, grote woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar de tuin en de trap naar de mezzanine, grote hal met wenteltrap naar de eerste verdieping, een toilet, een knusse ruimte en een kantoor. Hier vindt u ook de voordeur, hoewel de toegang wordt gebruikt via de keuken op een dagelijkse basis.

Mezzanine: Vanuit de woonkamer is er een trap naar een mezzanine die leidt naar een tweepersoons slaapkamer met een nieuw ingerichte en-suite badkamer met douche en toilet.

Eerste verdieping: 3 tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een doucheruimte. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Deze ‘vleugel’ is gescheiden van de slaapkamer op de mezzanine en kan dus gebruikt worden als een gastenvleugel.

Buiten: Er zijn twee poorten die naar het pand leiden, een is een voetgangerspoort aan de voorzijde van het huis en er is ook een elektrische dubbele poort aan de achterzijde. Binnen de elektrische poort is er een grote parkeerplaats (5 plus auto’s) met een dubbele garage, houtopslag, schuur en extra opslagruimte. Daarbuiten is er open ruimte in de tuin, een extreem grote moestuin, een veld (dat momenteel wordt onderhouden door de lokale boer), een omheinde tuin/park met volwassen bomen en een 8 x 4 zoutwaterzwembad dat grenst aan het eetterras, dat uitkomt op de eetzaal. Deze tuin heeft een eigen bron, die zich voedt met 3 tapes rond de tuin en voldoende is om de tuin het hele jaar door te besproeien. In de tuin vindt u tal van fruitbomen waaronder vijgen, walnoten, kersen, appels, perziken, olijven en moerbeien.

Extra: Het huis heeft centrale verwarming op olie en een septic tank. De noordkant van het huis heeft overal dubbele beglazing. Het grootste deel van het huis is recentelijk intern ingericht en is in uitstekende staat.

Ligging: Alle voorzieningen zijn binnen 5 minuten in Bram of Montreal. 15 minuten naar Carcassonne en het vliegveld. 50 minuten naar Toulouse en een uur naar de Middellandse Zee.

Dit huis is volledig prive, met geen directe buren, maar toch is het gemakkelijk te bereiken van het Canal du Midi, Carcassonne en de winkels en scholen in Bram en Montreal. Het zou het perfecte familiehuis zijn!

Verkoopprijs van het huis: 331.550 €

Kosten koper: 17.450 € TTC

Weergegeven prijs: 349.000 €*

*inclusief 5% (incl. BTW) van de door de koper te betalen agentschapskosten.

Verkoopprijs exclusief agentschapskosten koper: 331.550 €

Handelsagent van Midi Pyrenees Propriétés – Pippa Florijn en Rebecca Pippa

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 349.000
 
222 m2
10000 m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!