Perfect onderhouden vrijstaande villa 145m² bewoonbaar op 1000m² grond. Prachtige mediterrane tuin met een groot zwemba

In een residentiele wijk van het charmante dorp Caux op enkele kilometers van Pézenas staat deze perfect onderhouden vrijstaande villa met een oppervlakte van ca. 215m² waarvan 145m² bewoonbaar op 1000m² grond. Prachtige mediterrane tuin met een groot zwembad en diverse terrassen. Het geheel is een uitstekende staat van onderhoud. De indeling: ruime zonnige woonkamer met open woonkeuken welke voorzien is van alle apparatuur. Bijkeuken. Vier slaapkamers, een ruime badkamer/toilet en een en suite douche/toilet en dressing bij de master bedroom. Grote inpandige garage (70+ m²) met mogelijkheden voor een aparte studio. Prachtig familiehuis in een dorp met alle voorziening, prima prijs-/prestatieverhouding.

Indeling: entree 8m², toilet 2m², woonkamer 44m², keuken 16,5m², 3 slaapkamers van ca. 2 x 13m², een slaapkamer van ca. 9m² en de masterbedroom van 15m² met en-suite douche/toilet 5m² & dressing 4m², badkamer met ligbad van 5m². Garage/annex 74m².

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 455.000
 
215 m2
1000 m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!