GERS CONDOOM Stenen huis in het hart van de stad

Midden in het centrum van de stad Condom, heb je een mooi straatgebouw op twee niveaus, waarvan een volledig is gerenoveerd, evenals een zolder. De hoofdingang komt uit op een gang met twee te renoveren kamers op de begane grond. De grootste van ongeveer 55 m2 biedt prachtige stenen muren die, eenmaal gerestaureerd, karakter en authenticiteit aan dit prachtige oppervlak zullen brengen. Deze kamer profiteert ook van onafhankelijke toegang op straat.

Aan het einde van de gang leidt een trap naar de eerste verdieping die volledig met smaak is gerenoveerd. De betegelde en uitgeruste keuken komt uit op een mooie woonkamer, een mooie lichte ruimte waar vakwerkbalken opstaan om de identiteit van deze twee woonkamers openlijk te materialiseren. Een gang met wandkast leidt naar een grote slaapkamer die zal verleiden met zijn oude parket en zijn vintage kast. Een andere release leidt naar de doucheruimte + wc. De keuken- en badkamermeubels werden op maat gemaakt door een meubelmaker. Een houten trap leidt ons vervolgens naar de zolder, volledig geïsoleerd op de grond door glaswol. Het velux dak van dit huis is volledig vernieuwd, evenals de dubbele beglazing van zeer goede kwaliteit op de eerste verdieping. De centrale verwarming (nieuwe staat) werkt op stadsgas. Dit huis is ideaal gelegen voor toegang tot alle voorzieningen te voet.

ENERGIEKLASSE: Virgin Prijs: 79.500 euro verkoperskosten Céline Lefèvre 06.32.05.84.30 Lokale adviseur voor de Gers Côté Frankrijk Frans-Belgisch vastgoednetwerk Aankoop - verkoop - te koop - kopen - schatten - www.cotefranceimmo.fr
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Côté France Immobilier

Côté France Immobilier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 02/03/2019. U kunt de verkoper contacteren in het engels, frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 79.500
 
160 m2
0 m2
2
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!