GERS EAUZE Mooi herenhuis volledig gerenoveerd van ongeveer 1

Gelegen in het hart van een levendig stadje in de Gers, in Armagnac-Ténarèze, met alle voorzieningen, is dit mooie huis van ongeveer 130 m2 volledig gerenoveerd door professionals in de bouw.

Je ontdekt een prachtige gevel met kozijnen in baksteen en aangeklede steen, op de begane grond een woonkamer met uitzicht op een kleine patio, een bijkeuken, een hal en wc.

Op de eerste verdieping, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en een apart toilet.

In de tweede, een grote slaapkamer met een balkon met uitzicht op de patio, een andere kamer voor kantoor of kleedkamer of 4e slaapkamer.

Er is bijzondere aandacht besteed aan de renovatie om te voldoen aan de nieuwste energieregels. Dit huis is zeer gemakkelijk te onderhouden en zeer helder.

U vindt hoogwaardige diensten zoals slimme raamluiken, vloerverwarming op de begane grond, traagheidsradiatoren op de verdiepingen, allemaal op afstand programmeerbaar via een smartphone. Een zeer comfortabele, brede en zeer lichte trap met ramen die veel duidelijkheid brengen.

Een slag van verzekerd hart!

ENERGIEKLASSE: BLANK - PRIJS: 150.000 euro verkoperskosten. Côté France Immobilier Franco-Belge Tel: 06.32.05.84.30 Céline LEFEVRE - Céline LEFEVRE 06.32.05.84.30 Lokale adviseur voor de Gers Côté Frankrijk Frans-Belgisch vastgoednetwerk Aankoop - Verkoop - Te koop - Koop - Schatting www.cotefranceimmo.fr

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Côté France Immobilier

Côté France Immobilier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 02/03/2019. U kunt de verkoper contacteren in het engels, frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 150.000
 
130 m2
10 m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!