Een unieke kans om uw dromen waar te maken in Frankrijk. Wij hebben een interessant perceel bouw- en landbouwgrond voor u in onze verkoop portefeuille opgenomen. Een totaal van 4.025m².

De bouwgrond is 2.002m². Een mooi rechthoekig perceel waarop u een vrijstaande woning mag plaatsen met uitzicht op de tuin en de naastliggende vijver. Gelet op de ruimtelijke ordening in Frankrijk zijn hier niet enorm veel beperkingen, bespreek uw plannen gerust met ons door. Het hoekperceel van 2.023m² bestaat uit landbouwgrond. Volledig zelf te bepalen wat u hierop wil verwezenlijken. Dieren, een wijngaard,... Langs noordzijde is het perceel afgeschermd met bomen, wat rust en privacy biedt.

Poujol is een deelgemeente van Caussade. Op 5 km bent u in het centrum van Caussade, waar alle voorzieningen, winkels én station aanwezig zijn. Het is gelegen ten noorden van Toulouse, vanaf de luchthaven een uur rijden. De straat Chemin de Poujoles is rustig gelegen en toch makkelijk bereikbaar. Een pittig gebied om te wandelen, te fietsen of er met de motor op uit te trekken om maar een paar voorbeelden te noemen.

Kriebelt het om de mogelijkheden te overlopen? Klaar voor een nieuw avontuur?

Neem gerust contact op met ons kantoor via +32 3 240 11 99.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Dirk Lahuis

Dirk Lahuis is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 06/12/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 68.000
 
m2
4025 m2
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!