Antibes, huis met aangrenzend appartement

Uw Antibes-agentschap biedt exclusief deze charmante halfvrijstaande villa aan één kant te koop aan, met uitzonderlijke helderheid en een prachtige belichting, gelegen in een rustig en vrij gebied in Antibes. Deze ideaal gelegen villa ligt dichtbij scholen en voorzieningen. Er zijn echter verfrissingswerkzaamheden te verwachten.

Antibes, huis met aangrenzend appartement

Aangrenzend aan het huis, een appartement van 55 m² dat gehuurd kan worden met eigen ingang. Locatie midden in Antibes, met een rustige omgeving. Een echte investeringsmogelijkheid in de stad. Caroline GHERMAN (EI) Handelsagent - RSAC-nummer: 978061448 - ANTIBES. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 690.000
 
180 m2
760 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!