Beausoleil Penthouse 4 slaapkamers en groot terras 262 m2

Dit prachtige appartement met 4 slaapkamers bevindt zich op de zesde verdieping en biedt een adembenemend uitzicht. Het beschikt over een entree, een ruime woonkamer, vier slaapkamers, vier doucheruimtes, een inloopkast, een wasruimte, voldoende opbergruimte en een flink terras, waardoor optimaal comfort wordt gegarandeerd.

Beausoleil Penthouse 4 slaapkamers en groot terras 262 m2

Daarnaast omvat het twee kelders, twee parkeerplaatsen en een garage. De gunstige ligging nabij het stadscentrum, snelweg en winkels draagt bij aan de aantrekkingskracht. Dompel jezelf onder in deze weelderige levensstijl en ontdek de mooiste aspecten van Beausoleil. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.250.000
 
262 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!