Uniek pand in Biot, verscholen in het bos

PRACHTIGE WONING, BOIS FLEURI 325m2-5/6 SLAAPKAMERS op 6000 m2 grond. Genesteld in het hart van het bos, zonder tegenover maar dicht bij alle voorzieningen en internationale scholen. Dit prachtige pand zal u verleiden met zijn volume, zijn perfecte locatie, zijn kwaliteitsdiensten en zijn magische dominante en heldere uitzicht op de natuur. Deze woning in Biot biedt meerdere mogelijkheden: die van een grote gezinswoning, of het opsplitsen in twee appartementen, of de mogelijkheid om slechts een deel ervan als huurwoning te gebruiken (zonder enige overlast of werkzaamheden). Je hebt 325M2 carrez als volgt samengesteld: Op de begane grond is er een mooie inkomhal die leidt naar een grote woonkamer van 65 m2 met een open keuken en een aangrenzende berging/wasruimte, een slaapkamer, een badkamer en een kleedkamer, alles in perfecte staat en met toegang tot een aangenaam terras op het zuiden.

Uniek pand in Biot, verscholen in het bos

Een interne trap leidt naar het tuinniveau waar er in totaal 3 slaapkamers zijn in een grote flat met drie slaapkamers met hal/keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche. Er is ook een onafhankelijke studio met een eigen doucheruimte, een speelkamer van 25m2, een wasruimte en een stookruimte. Een bijgebouw van 70 m2, dat u naar eigen wens kunt gebruiken, maakt het geheel compleet. U geniet van een enorm perceel van ongeveer 6000m2 met mooie en grote vlakke delen rondom het huis zorgvuldig onderhouden en beplant en een ander meer wild deel van het bos vol karakter. Mogelijkheid om 10 auto's zonder problemen te parkeren. Om zonder vertraging te bezoeken! REF 3071YBEFEN
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.390.000
 
325 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!