Aan de Côte d'Azur, prachtige villa in absolute rust, dominante positie met uitzicht op het kasteel van Cagnes, uitzicht op zee en de bergen

Aan de Côte d'Azur, schitterende villa met ongeëvenaard, dominant 180 graden uitzicht over het kasteel van Cagnes, de zee en de bergen. Aan de Franse Rivièra, deze uitzonderlijke villa, gelegen in een residentiële en gewilde omgeving van de hoogten van Cagnes sur Mer, zal u verleiden door zijn ligging, zijn dominante positie met uitzicht op een prachtig uitzicht op het kasteel van Cagnes sur Mer, uitzicht op zee en de bergen. Elke slaapkamer, woonkamer en keuken in het huis biedt een adembenemend uitzicht op het middeleeuwse dorp, hetzelfde uitzicht als het nabijgelegen Musée Renoir dat de kunstenaar in de laatste jaren van zijn leven inspireerde. De villa beslaat 320 m² en biedt prachtige ruimte en ongewone helderheid door een perfecte ligging op het zuidwesten, met een comfortabel en luxe interieur door het hele huis en een overloopzwembad. De villa bestaat op de begane grond uit een grote woonkamer van 60 m2, een eetkamer, een volledig ingerichte keuken, een slaapkamer met kleedkamer en badkamer, en een wasruimte. Elke kamer komt direct uit op een groot gedeeltelijk overdekt terras. Op de begane grond is er een kleinere woonkamer, 3 slaapkamers met opslagruimte (2 en-suite badkamers en een onafhankelijke badkamer), een grote kantoorruimte en een tweede groot terras met een zomerkeuken. U zult de buitenkant waarderen op een perceel van 1335 m² met een overloopzwembad. Een grote buitenruimte die een aantal auto's kan parkeren maakt de woning compleet. Prijs inclusief bemiddelingskosten Commissiekosten acquéreur.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.985.000
 
320 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!