Panoramische zee- en bergzicht Villa met 4 slaapkamers in Chateauneuf

Ervaar luxe en rust in deze weelderige villa in Chateauneuf, met een panoramisch uitzicht op zee en de bergen. Het pand is gelegen in een rustige en besloten omgeving, met een oriëntatie op het zuiden die het zonlicht maximaliseert. De villa beschikt over een elegante inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer met toegang tot buitenterrassen. De goed uitgeruste keuken en de gezellige lounge met open haard zorgen voor een uitnodigende sfeer, terwijl de zomerkeuken mogelijkheden biedt om buiten te dineren. Vier mooie slaapkamers, waaronder een mastersuite, en drie moderne badkamers zorgen voor comfort en ontspanning voor iedereen.

Panoramische zee- en bergzicht Villa met 4 slaapkamers in Chateauneuf

Buiten is de aangelegde tuin van 1500 m² versierd met olijfbomen en een prachtig zwembad, perfect om te genieten van de zon van de Franse Rivièra. Extra voorzieningen zijn onder meer een dubbele garage en meerdere parkeerplaatsen, die zorgen voor gemak en functionaliteit. Mis de kans niet om van deze prachtige villa uw droomhuis te maken. Plan vandaag nog een bezichtiging!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.850.000
 
250 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!