Prachtige moderne villa op het platteland van Grasse

Enige agent. Gelegen in het hart van het platteland van Grasse, in een van de beste wijken, ligt deze majestueuze moderne residentie van ca. Met een oppervlakte van 450 m² is het een ware oase van rust en biedt u een ongelooflijk uitzicht op het omliggende platteland. Alle kamers op de begane grond zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en een slimme mix van glas en hout en komen uit op een groot terras en het overloopzwembad.

Prachtige moderne villa op het platteland van Grasse

Het beschikt over vier slaapkamers met eigen badkamers, waarvan twee op de begane grond. De ruim een hectare grote tuin met grote terrassen herbergt talrijke olijfbomen, een jeu-de-boulesbaan, een vijver en een klein bijgebouw. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden volledige vastgoeddiensten, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.150.000
 
448 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!