Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

De moderne stijl van deze nieuwbouw Mandelieu zal zeker bij veel mensen in de smaak vallen. Toch kunnen we maar 8 mensen blij maken met evenveel appartementen om uit te kiezen. Het is een mooi en klein juweeltje op een speciale plek. Gaat u links af, dan bent u in tien minuten wandelen op het strand. En gaat u rechtsaf dan beginnen na vijf minuten de winkels van Mandelieu. Dit is een bevoorrechte plek om te wonen; tussen de zee en de bergen in het hart van Mandelieu-la-Napoule en de wijk Cottage. Een resoluut eigentijdse elegantie, badend in licht. De kleuren van de gebouwen zijn zacht en sober, perfect in lijn met de moderne architectuur!

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Het gebouw is opgebouwd uit 2 in elkaar grijpende volumes: een volume met deel penthouse met 2 hellingen en een volume met een groen dakterras. De alomtegenwoordige witte kleur van de residentie harmonieert met de straatgevel in zandpleister, net als de achterkant van de loggia's, voor meer elegantie. Een doorlopend wit lint aan de straatzijde geeft energie aan de architectuur van het gebouw. Het gebouw heeft verlichting op de hoofdgevel die de omtrek van de pure vormen van het gebouw in het donker versterkt. In totaal 8 appartementen, allemaal zorgvuldig ontworpen, van 2 tot 4 kamers. Een lift en een trappenhuis geven toegang tot de verdiepingen. Alle appartementen hebben een prachtig individueel terras met uitzicht op een bosrijk landschap. De accommodatie op de begane grond heeft het voorrecht om te genieten van een privétuin. De accommodatie heeft grote erkers met een dorpel en ondoorzichtige glazen balustrades die de accommodatie in uitzonderlijk licht baden, terwijl de privacy behouden blijft.

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Er is bijzondere zorg besteed aan de begroeiing van de woning en het gebouw. Dit wordt een echte groene plek, verbonden met de alomtegenwoordige natuur in Mandelieu-la-Napoule. Grote en prachtige palmbomen zullen de ingang van de residentie accentueren en de bewoners verwelkomen. De woning wordt omzoomd door bomen en palmbomen, heggen en struiken. Op de bovenste verdieping komen plantenbakken. Een intieme luxe residentie met een afwerking in hoge kwaliteit. Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden  
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 554.917
 
86 m2
17 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!