Moderne villa met panoramisch uitzicht op zee, prestigieuze Mougins

Deze prachtige moderne villa gelegen in de prestigieuze wijk Mougins. Biedt een panoramisch uitzicht op zee dat zich uitstrekt van de Esterel-heuvels tot de Iles de Lerins. Gelegen op een perceel van 2130m2 met een ligging op het zuidwesten, is deze villa gebouwd in een unieke stijl waarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt.

Moderne villa met panoramisch uitzicht op zee, prestigieuze Mougins

Verdeeld over 3 niveaus. Het hoogste niveau beschikt over een grote woonkamer van 90 m². Met een Amerikaanse keuken en grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een uitzonderlijk uitzicht bieden. Dit niveau omvat ook 2 suites voor extra gemak. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers met eigen badkamer en kleedkamers. Eén daarvan komt uit op een terras met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. Vloerverwarming in alle badkamers draagt bij aan uw comfort. De begane grond van deze villa beschikt over een fitnessruimte, een bioscoopzaal, een wijnkelder, een mozaïekhamam en een jacuzzi. Stap naar buiten en geniet van een verwarmd zoutwaterzwembad met waterval. Een ruim poolhouse, en de mogelijkheid voor een zelfstandig appartement (2 kamers) in een serene groene omgeving vol olijfbomen. Met een groot perceel van 2130m2 is er ook de mogelijkheid om een tennisbaan toe te voegen. Mis deze zeldzame kans niet om een moderne villa te bezitten met een panoramisch uitzicht op zee in de prestigieuze wijk Mougins. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en maak deze prachtige moderne villa in de prestigieuze wijk Mougins met een panoramisch uitzicht op zee de uwe.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.500.000
 
370 m2
m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!