ALPES MARITIMES NICE Nieuw appartement van 88 m² met uitzicht op zee

Op 5 minuten lopen van alle voorzieningen, prachtige architectuur die over de stad stroomt, bestaat uit:

Op de 1e verdieping met lift, appartement van 88m² met uitzicht op een ZUIDOOST terras van 30m² met plantenbak van 5m²30 inclusief garage in de kelder, compleet met: een hal met kast, een woon / eetkamer van 28m², 3 slaapkamers met inbouwkasten, een keuken, een badkamer, een doucheruimte met hangend toilet (wastafel met spiegel, lichtstrip, verwarmd handdoekenrek en aardewerk) en individueel toilet. De tegels zijn van kwaliteits geglazuurd steengoed (60x60). Aluminium schrijnwerk voorzien van isolerende dubbele beglazing. Elektrische stuurwielen met individuele afstandsbediening. De productie van warm water is collectief. Individuele verwarming door stralingspanelen. Inclusief parkeerplaats / garage in de kelder.

Informatie (* inclusief CG) en volledig bestand op aanvraag. Prijs: 742.000 euro verkoperskosten. Lokale agent Tel. 06 31 50 75 41 - Franse zijde, Frans-Belgisch onroerendgoednetwerk. www.cotefranceimmo.fr

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Côté France Immobilier

Côté France Immobilier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 02/03/2019. U kunt de verkoper contacteren in het engels, frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 742.000
 
88 m2
30 m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!