Appartement met 3 slaapkamers in de wijk Nice Cimiez met prachtig uitzicht op zee

In Nice Cimiez bieden wij dit appartement op de begane grond aan met een panoramisch uitzicht op zee over de Baie des Anges, Cap d'Antibes en Cap Ferrat. Het appartement ligt op de begane grond in een beveiligd domein met conciërge. Het heeft drie slaapkamers en een prachtige tuin. De hoofdslaapkamer heeft een aparte badkamer met dressing. Uw appartement is voorzien van stijlvolle zonwering om maximale schaduw te genereren. Dit luxe appartement in Nice Cimiez is een unieke kans om te wonen op een historische plek die altijd is gereserveerd voor de elite, burgemeesters en andere notabelen van de Côte d'Azur. Discreet gelegen in de heuvels van Gairaut, is dit unieke en veilige domein een ideale uitvalsbasis richting Nice, Cannes en Monaco. Erdoorheen, door het ongerepte, door de natuur omgeven domein, loopt een oude Romeinse weg. Nu een wandelroute met authentieke historische sporen. Na honderden jaren zijn de zonnewijzer en de kapel nog steeds aanwezig, evenals de vele cipressen, citroen- en amandelbomen. Het zijn stille herinneringen aan de roemrijke geschiedenis die deze plek heeft verdiend. Als je hier bent, voel je nog steeds de energie van glorie en kracht.

Groot appartement in het Nice Cimiez-gebied tennis, golf, zwembad, uitzicht op zee

Precies op deze plek zijn een aantal villa's gebouwd; bevoegd met maximale privacy en service. Alle superlatieven die je kunt bedenken zijn er. Vind alles wat u verwacht in een exclusief, uniek en luxueus appartement in Nice Cimiez. De appartementen bevinden zich in vijf moderne villa's met elk twee verdiepingen. Glazen schuifdeuren kunnen volledig worden weggedraaid om te genieten van een totaalbeleving van binnen- en buitenleven. De glazen balustrades bieden een adembenemend uitzicht over de groene heuvels van Nice richting de Middellandse Zee.

Mooi appartement in luxe villa-stijl in Cimiez met maximale privacy en services

Op het afgesloten domein met bewaking en conciërge heeft u de beschikking over een sport- en fitnessschool, een golfbaan en een tennisbaan. Ideaal als u op zoek bent naar een landhuis aan de Franse Rivièra en geen tijd wilt verspillen aan uw favoriete activiteiten. Hier is alles binnen handbereik, zelfs een prachtige infinity pool. Vanuit deze grote infinity pool heb je ook nog eens een schitterend uitzicht op zee en waan je je echt een keizer van het Romeinse Rijk. Ze hebben deze plek tenslotte niet voor niets gekozen. De kwaliteit van dit appartement is als een luxe villa in eigentijdse stijl maar zonder zorgen over het onderhoud.

Groot appartement in het Nice Cimiez-gebied tennis, golf, zwembad, uitzicht op zee

Meer weten over het luxe 3-kamer appartement in Nice Cimiez met prachtig zeezicht? We kunnen niet wachten om je dit appartement te laten zien in een goed verborgen onbekend gebied van Nice aan de Franse Rivièra. Bewaren Bewaren
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.860.000
 
130 m2
205 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!