Leuke Fabron, stijlvolle en grote familievilla met zwembad en zeezicht

Deze villa in Nice Fabron is gelegen in een omheind domein, aan een doodlopende weg. Dat betekent rustig gelegen en elke ochtend wakker worden met de vogels en een weids uitzicht over de Middellandse Zee. De ligging is Zuid-Oost, Zuid en Zuid-West dus veel zonlicht. Dat straalt ook van binnen in de stijlvolle villa uit de jaren zestig. In de loop der jaren is er veel verbouwd zodat u er nu zorgeloos van kunt genieten. Als tweede huis. Of als permanente woning met kantoor aan huis.

Nice Fabron, een stijlvolle familievilla met zwembad en zeezicht

De oppervlakte van de familievilla in Nice Fabron is 320 m2, verdeeld over twee niveaus. U kunt ook de derde (topniveau) erbij betrekken. U komt binnen in een ruime hal met marmeren vloeren. Wat meteen opvalt is de brede gang naar de verschillende slaapkamers. Dit is geen standaard Franse villa met smalle gangen en benauwde kamers. De woonkamer heeft een gezellige open haard en geeft toegang tot het terras en het zwembad.

Mooie westzijde, geweldige familievilla met zwembad en zeezicht te koop

Deze familievilla in Nice Fabron biedt ruimte voor iedereen en elke kamer heeft een eigen toegang tot een terras. Er zijn zes slaapkamers, met of zonder dressing of privé badkamer, een wasruimte, twee keukens, twee grote terrassen en een heerlijk zwembad op het zuiden. Een overzichtelijke tuin (niet al te veel onderhoud) en een garage voor drie auto's maken deze villa tot de perfecte investering in een stijlvolle wijk van Nice. Contacteer ons voor het volledige dossier en een bezoek.

Waar ligt deze wijk Fabron?

De wijk Fabron ligt aan de westkant van Nice. Dit gebied heeft veel hoogwaardige domeinen en villa's. Fabron heeft een prachtige ligging en grenst aan de Eco Valley, het nieuwe dynamische deel van Nice met futuristische gebouwen.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.400.000
 
320 m2
m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!