Pegomas - Prachtige villa met uitzicht op zee

Op de hoogten van Tanneron, voor liefhebbers van rust en groen, een prachtige villa van 210 m² gebouwd op een perceel van 1024 m², met een fantastisch uitzicht tot aan de zee en tot aan de Tanneron-mimosabomen. Op twee niveaus vindt u: - Begane grond: inkomhal met wasruimte, woonkamer met open keuken, bijkeuken, berging, slaapkamer met kleedkamer en doucheruimte. - Boven: een woonkamer, 4 slaapkamers (2x15 m², 16 m² en 13 m²), een badkamer en een apart toilet. Buiten is er een comfortabel verwarmd overloopzwembad van 13 x 3 m² met een zomerkeuken. Garage en diverse parkeerplaatsen maken deze woning compleet.

Pegomas - Prachtige villa met uitzicht op zee

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.190.000
 
210 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!