Prachtige karaktervolle villa gelegen in het zuiden van Vence met een groot vrijstaand perceel grond. De woning beschikt over een zwembad en een garage.

Schitterend karakteristiek pand gelegen ten zuiden van Vence met een prachtig vrij uitzicht op het dorp Saint Paul de Vence. Dit charmante huis van 173 m² is gelegen op een perceel van 3000 m² en beschikt over een zwembad met een poolhouse. Op het gelijkvloers wordt u onthaald door een indrukwekkende inkomhal met een wenteltrap. U ontdekt dan een zeer ruime woonkamer met open haard, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met een eethoek, evenals een veranda met een barbecue en een prachtig uitzicht. Een slaapkamer met badkamer, bergkasten, aparte toiletten, en een externe afhankelijkheid/studio met een slaapkamer, een doucheruimte/toilet en een wasruimte vervolledigen dit niveau. Boven profiteert de master suite met airconditioning van een prachtig Tropezienne-terras en beschikt over een badkamer met toilet en een kleedkamer. Deze woning, in uitstekende staat, biedt hoogwaardige voorzieningen en omvat ook drie afgesloten garages en voldoende parkeerplaatsen. Op het onderste deel van de circa 1.500 m² grond ligt momenteel een aanvraag voor een eventuele splitsing. Het volledige dossier is op aanvraag beschikbaar. ref. 3392LMIDRA Informatie over de risico's waaraan dit object is blootgesteld, is te vinden op de Georisks-website op
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.250.000
 
173 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!