La Garde-Freinet, prachtig architectonisch pand te koop

In het hart van de natuur in La Garde-Freinet, prachtig architectonisch pand op prachtig bebost terrein en een olijfgaard, met een rustige en vredige omgeving en een aangenaam uitzicht.

La Garde-Freinet, prachtig architectonisch pand te koop

Atypisch en charmant, deze woning bestaat uit: Op de begane grond, een entree, een woonkamer met open haard, die uitkomt op een eethoek, een mezzanine en een aparte keuken. Er zijn zes gelijkvloerse slaapkamers, waaronder een hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer/douche. Ze hebben toegang tot en/of uitzicht op de tuin. Op de tussenverdieping een extra slaapkamer en een badkamer. Ontdekken ! Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.295.000
 
205 m2
10000 m2
7
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!