Koop een nieuw vakantieappartement in Le Lavandou Franse Rivièra

Geniet van uw vakantie in een prachtige residentie met eigentijdse architectuur waar u kunt genieten van alle charmes van . Welzijn, comfort en goed wonen staan voorop in uw 1- tot 3-kamer appartement. Wie wil investeren in een nieuwbouw vakantieappartement in Le Lavandou vindt op 22 km van Hyères en 40 km van Toulon een klein stukje paradijs met zwembad en uitzicht op zee. Informeer naar de beschikbaarheid van deze appartementen, die in de zomer van 2023 worden opgeleverd.

Koop een nieuw vakantieappartement in Le Lavandou

Aan de oevers van de Middellandse Zee, gelegen tussen Toulon en Saint-Tropez, tegenover de gouden eilanden Port Cros, Porquerolles en Levant, is Le Lavandou een bekende badplaats aan de Côte Varoise. Het wordt ook wel de stad van de dolfijnen genoemd, strekt zich uit over 12 km kustlijn en geniet van een ideaal, mild en gematigd klimaat. Met zijn 12 fijne zandstranden, kleine kiezelbaaien en de vele dorpjes in het achterland biedt Le Lavandou een omgeving van uitzonderlijke schoonheid.

Kleuren van de Provence

Onder het Massif des Maures, versierd met zijn mimosa-bossen, bieden de hoogten van Lavandou zijn inwoners een legendarische horizon. De gouden eilanden Port-Cros, Levant en Porquerolles zijn de echte pareltjes van de Var-kust. Aan deze kust schijnt de zon het hele jaar door de schitterende kristalheldere kleuren van de zeebodem. Het is in dit bevoorrechte universum, op amper tien minuten van de haven en de stranden, waar uw nieuwe appartement zich bevindt.

Een intieme residentie aan zee

Als een vloot witte catamarans die voor anker liggen in de weelderige groene grond, kijken de zes kleine gebouwen, gewapend met hun parasols van zeildoek, uit over de baai. De gebouwen zijn zeer modern van opzet en verdeeld over twee verdiepingen met 6 tot 8 appartementen. Diep overhangende terrassen vermengen zich met de vegetatie, de tuinen of de zee. De ondergrondse parkeergarages maken de beboste gemeenschappelijke ruimtes vrij waar de blauwe reflecties van het zwembad frisheid en licht brengen. Een heerlijke plek voor uw vakantieappartement.

Koop een nieuw vakantieappartement in Le Lavandou

Dit gebied is de ideale plek om je batterij weer op te laden en te genieten van de zon, het strand, de watersporten en de heerlijke restaurants.

Luisteren naar

Ce soir, la mer et le ciel se sont donné rendezvous Pour faire un monde irréel du Lavandou Et sur la plage dorée le sable s'est fait plus doux Le ciel s'endort sur la mer, joue contre joue Que m'importe ainsi le soir éclatant de mille feuxS i je ne peux pas le voir dans vos yeux Que m'importe si le vent murmure des mots très doux Simon coeur ne les bijwonen que de vous. Giet ce soir, la mer et le ciel s'étaient donné rendezvous Pour faire un monde irréel , rien que pour nous Ce soir, la mer et le ciel s'étaient donné rendezvous un dernier remousF rissonnent et meurent, effacés, mes rêves fous Le Lavandou heeft een romantisch geluid vol herinneringen uit vervlogen tijden. Waarin je heerlijke wandelingen kon maken langs prachtige fijne zandstranden en prachtige baaien met muziek als "" van Henri Salvador of Dalida. Gelukkig is die fijne sfeer van het oude Frankrijk er nog steeds. Le Lavandou heeft niet de drukte van Nice of de bling van Monaco. Le Lavandou is het pure Zuid-Frankrijk en perfect als vakantiebestemming.

Koop een nieuw vakantieappartement in Le Lavandou

Als authentiek vissersplaatsje wordt dit ook wel de stad van dolfijnen en walvissen genoemd. U vindt Le Lavandou tussen Saint Tropez en Toulon aan de oevers van de Middellandse Zee met uitzicht op de Iles du Levant en Port-Cros. Strandliefhebbers zullen nooit meer weg willen: er zijn maar liefst 12 stranden, allemaal met fijn zand en verschillende kleuren. Het authentieke vissersdorpje heeft een mild en gematigd klimaat, met warme, droge zomers. Gelegen aan de voet van het Mauresgebergte, kunt u genieten van vele mediterrane bloemen en planten in een beschermde omgeving. Anno 2021 is Le Lavandou niet alleen dynamisch en sportief, maar ook een stad van lokale cultuur en veel goede restaurants. Voor meer informatie, bezoek de website van het VVV-kantoor van Le Lavandou. Wordt dit de locatie voor uw tweede huis in Zuid-Frankrijk?
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 388.000
 
59 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!